Peter Klimant Rôzne

V súťaži o najkrajšiu obec sú v hre aj tie naše: 3 dediny zo zlatomoraveckého okresu, ktorým sa darí najlepšie

O akúsi korunku krásy nebojujú pravidelne iba slovenské mestá, ale aj naše dediny. A tak je tomu aj tentoraz. Platí to aj pre dediny z okresu Zlaté Moravce. Ktorým sa nateraz darí najlepšie?

Ilustračný obrázok k článku V súťaži o najkrajšiu obec sú v hre aj tie naše: 3 dediny zo zlatomoraveckého okresu, ktorým sa darí najlepšie
Zdroj: Dnes24.sk

Internetový portál Slovakregion vyhlásil súťaž o Najkrajšie mesto a obec Slovenska. Súťaž začala prvého apríla a definitívneho víťaza spoznáme 5. novembra 2015. Čas na hlasovanie sa teda pomaly kráti a konečný rebríček, hoci ešte nič nie je isté, sa pomaly začína rysovať.

Na prvom mieste sa zatiaľ drží Terchová, za ňou Sedliacka Dubová a tretia je v priebežnom hodnotení obec Hlinné.

Top obce z nášho okresu

Veľmi dobre sa zatiaľ darí obci Topoľčianky. V priebežnom hlasovaní jej patrí krásna 22. priečka. Tento rok o titul bojuje 2788 obcí z celého Slovenska. Podstatne menej sa zatiaľ darí iným dedinám z nášho okresu. Pre zaujímavosť, druhé najlepšie umiestnenie zo Zlatomoraveckého okresu nateraz patrí dedine Skýcov, ktorá sa priebežne nachádza na 219. mieste. Tretie sú Velčice, ktorým zatiaľ patrí 585. miesto.

Ako hlasovať?

Súťaž ale ešte prebieha a karty v súčasnom poradí môže zamiešať i váš hlas. Do súťaže sa môžu prihlásiť ľudia – hlasujúci, ktorí majú záujem podporiť mestá a obce Slovenska prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Hlasovať za mesto či obec je možné maximálne jedenkrát za hodinu za to isté mesto či obec.

Čítajte tiež:

Keď príroda prekvapuje: Prírodné zaujímavosti z obcí pri Moravciach, o ktorých vie málokto

Mrazivé príbehy z obcí v okolí Zlatých Moraviec: Svetlonos aj bezhlavý biely kôň!

Naše okolie skrýva množstvo zaujímavostí: Pikošky z obcí pri Moravciach, o ktorých vie málokto

Foto: Topoľčianky (Ivan Klbik)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM