Peter Klimant Rôzne

Horúca novinka z dielne zlatomoraveckých rockerov: Pozrite si nový klip kapely Inside

Známe zlatomoravecké rockové zoskupenie Inside prichádza s novinkou. Chalani si pre svojich fanúšikov pripravili poriadnu pecku v podobe nového klipu k singlu Strach z tmy. Pozrite si ho!

Ilustračný obrázok k článku Horúca novinka z dielne zlatomoraveckých rockerov: Pozrite si nový klip kapely Inside
Zdroj: YouTube.com

Fanúšikovia zlatomoraveckého rocku majú dôvod na radosť. Chalani zo skupiny Inside uverejnili začiatkom tohto týždňa svoj nový videoklip k singlu Strach z tmy.

„Nahrávalo a natáčalo sa to necelé dva dni a touto cestou by sme chceli pozdraviť nášho veľmi dobrého kamaráta a producenta Petra Stolárika a zaďakovať mu za rady, trpezlivosť a pevné nervy,“ hovorí so smiechom gitarista kapely Martin Vago.

Samotná pieseň, ako už názov predpovedá, je o strachu z tmy. V tomto duchu je ladený i videoklip, ktorý je celý ponorený do tmavých tieňov. Autorom textu je spevák kapely Goran Janík, ktorý má podľa všetkého menší problém s tmou.

Zaujímavosťou je, že názov tejto hudobnej novinky je doslovným prekladom názvu notoricky známeho songu Fear of the Dark od britskej heavymetalovej kapely Iron Maiden. Podľa Martina Vaga slovenský „Fear of the Dark“ so slávnym menovcom nič spoločné nemá. „Je to naozaj príbeh inšpirovaný Goranom a jeho fóbiou strachu z tmy a celý príbeh bol ponorený do gréckej mytológie,“ vysvetľuje Vago.

O skupine Inside sme tento rok počuli už viackrát. Chalani vydali v apríli album V tieni mesiaca, ktorý predchádzalo zverejnenie poriadne šteklivého klipu k skladbe Hriešna noc.

Pozrite si nový videoklip skupiny Inside v našej videogalérii!

Čítajte tiež:

VIDEO: Zlatomoraveckí rockeri vedia ako zaujať. Pozornosť púta sexica v červenom plášti

Poriadne tmavá novinka kapely Inside: Videoklip k singlu Strach z tmy
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM