Peter Klimant Rôzne

Horúce zábery v novom klipe zlatomoraveckej kapely: Polonahá sexbomba tancujúca pri tyči!

Populárna zlatomoravecká kapela Inside pripravuje nový videoklip ku svojmu songu Hriešna noc. A veru je sa na čo tešiť, teda minimálne páni budú isto nadšení. V pripravovanej novinke totiž uvidíme i polonahú pole dance tanečníčku, ktorá predvádza poriadne šteklivé tanečné umenie. Pozrite si to...

Ilustračný obrázok k článku Horúce zábery v novom klipe zlatomoraveckej kapely: Polonahá sexbomba tancujúca pri tyči!
Zdroj: Dnes24.sk

Fanúšikovia domácej rockovej scény majú dôvod na radosť. Zlatomoravecká kapela Inside pripravuje nový videoklip k ich skladbe Hriešna noc. Chalani majú natáčanie už za sebou, no podľa ich slov sa klipu dočkáme až niekedy v apríli. Prvé fotky zo samotného natáčania sú však už vonku. Je na nich zachytených hneď niekoľko sexi kočiek, medzi nimi i známa slovenská herečka Kristína Mečko.

„S Kristínkou sa nám spolupracuje veľmi dobre, okrem toho že je naša veľmi dobrá kamarátka, je naozaj profesionálka v tom čo robí a to budete mať možnosť vidieť aj v našom najnovšom klipe,“ prezradil gitarista kapely Martin Vago. Kapela s herečkou spolupracovala i v minulosti. Spolu natočili klip ku skladbe Hviezdny prach.

Okrem nej v pripravovanej novinke púta pozornosť i sexi tanečnica krútiaca sa pri tyči. „Ide o Ninu Sládečkovú, ktorá je profesionálna pole dance tanečnica a v jej prípade naozaj platí slovo profesionálna,“ povedal Vago. V novinke zlatomoraveckých hudobníkov uvidíme i postavu sexi čašníčky, ktorú si zahrala Ivetka Vagová či ostrieľaného mafián, ktorého stvárnil Tomáš Murgaš.

To už máme celkom zaujímavú skupinku postavičiek. O čom to vlastne celé bude? „Klip je o mužovi, ktorý sa chodí pozerať na nedosiahnuteľnú ženu svojich snov po ktorej túži. Chceli sme to natočiť na taký mafiansky retro štýl a tu nás inšpiroval film Sin City, do ktorého farieb bude aj klip ladený,“ odpovedal Martin Vago.

Skladba Hriešna noc bude súčasťou nového albumu kapely Inside. Ako pre nás gitarista Martin prezradil, song s novým klipom má byť menšou ochutnávkou z tohto pripravovaného albumu. Viac info o ňom sa dozvieme už čoskoro.

Fotky z natáčania nového klipu kapely Inside si môžete pozrieť v našej fotogalérií.

Foto: Michal Benček

Horúce zábery z klipu kapely Inside: Polonohá kráska to rozbalila!
17
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM