Futbal

Šanca pre mladé futbalové talenty: ViOn robí nábor, čo treba spĺňať?

Pokiaľ máte doma malého šikovného futbalistu alebo futbalistku, zbystrite pozornosť. Zlatomoravecký futbalový klub FC ViOn hľadá šikovné deti.

Ilustračný obrázok k článku Šanca pre mladé futbalové talenty: ViOn robí nábor, čo treba spĺňať?
Zdroj: Dnes24.sk

Najmenší nemusia mať obavy

Šanca pre šikovné deti, ktoré baví futbal. Futbalový klub FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble organizuje nábor a dodatočný výber do prípraviek klubu. „Budeme radi, keď umožníte vášmu synovi, dcére zaradiť sa do našej veľkej futbalovej rodiny,“ povedal Jozef Novota z klubu FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble.

Ako ďalej uviedol, nábor pre vekovú kategóriu 2009, 2010, 2011, 2012 sa uskutočňuje pravidelne v utorok a štvrtok o 18:00 hodine na ihrisku ViOn Zlaté Moravce. „Pri nábore netreba mať obavy z náročnosti, ide iba o preukázanie aktuálnej úrovne schopností a organizačné začlenenie do skupín,“ povedal Novota.

Dodatočný výber do prípraviek

Dodatočný výber pre vekové kategórie 2005, 2006, 2007, 2008 sa podľa jeho slov koná počas celého týždňa. „V rámci dodatočného výberu je už nutné mať pohybové schopnosti a futbalové zručnosti, aby mohli byť chlapci a dievčatá zaradení do príslušných družstiev,“ uviedol.

Na nábor a výber je potrebné prísť v športovom oblečení a športovej obuvi. Podrobnejšie informácie môžete získať na telefónnom čísle 0907 713 331 u š­éftrénera prípraviek Rastislava Domaniského.

Môže vás zaujímať:

Na skýcovskej dráhe bude opäť živo: Čaká nás predposledný závod seriálu Scrub

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM