Iné športy

Na skýcovskej dráhe bude opäť živo: Čaká nás predposledný závod seriálu Scrub

Priaznivci adrenalínu a motoriek si na Skýcove opäť prídu na svoje. Na tunajšej motocrossovej dráhe sa bude počas tohto víkendu konať zaujímavý pretek, predposledný závod seriálu Scrub.

Ilustračný obrázok k článku Na skýcovskej dráhe bude opäť živo: Čaká nás predposledný závod seriálu Scrub
Zdroj: Dnes24.sk

Motocross Club Skýcov informoval o ďalšej veľkej športovej udalosti v ich domácej obci. V nedeľu 25. septembra 2016 sa v areáli Košariská uskutoční predposledný závod sedem dielneho seriálu regionálneho pohára západ SCRUB motocross cup 2016. Oboznamovacie tréningy začnú od 8:15 hod. a finálové jazdy sú na pláne od 12:30 hod.

Súťažiť sa bude v triedach: MX65, MX85, MXjunior, MX1 hobby, MX2 hobby, MX open, MX2, MX4, MX4+, Twinshock, Lady. „Podujatie plné adrenalínu a športového zápolenia bude obohatené o sprievodný program. Pripravená je bohatá tombola a spomienkové darčeky pre deti,“ informujú organizátori.

Motocross je na Skýcove populárnym športom dlhé roky. Prvé náznaky motocrossovej činnosti sa tu objavujú už v roku 1979, kedy začala v dedinke vznikať prvá motocrossová trať. Na pár rokov potom síce nastal útlm, no tradícia tohto športu tu bola obnovená v roku 2001, kedy miestni mladí motoristi založili Motocross klub Skýcov.

Môže vás zaujímať:

Štartuje nový ročník Zlatomoraveckej hokejbalovej ligy: Aké stretnutia nás čakajú počas jesene?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM