Peter Klimant Krimi

Priestupky v Zlatých Moravciach? Na TÝCHTO miestach platíme pokuty najčastejšie!

Niekde viac a niekde menej. V Zlatých Moravciach je mnoho zákutí, kde ľudia často cvakajú za rôzne priestupky. Tri miesta však poriadne vyčnievajú z policajných štatistík. Tu sa vlani vyzbieralo najviac pokút...

Ilustračný obrázok k článku Priestupky v Zlatých Moravciach? Na TÝCHTO miestach platíme pokuty najčastejšie!
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

V Zlatých Moravciach sa v uplynulom roku mestskí policajti naozaj činili. Od januára až do decembra 2014 vyzbierali na pokutách v uliciach nášho mesta dokopy 8 795 eur. O tom, aké priestupky sa v Moravciach páchali najčastejšie sa dočítate v článku – Ak nechcete mať tenšiu peňaženku, tak fakt bacha: Za toto v meste cvakáme pokutu najčastejšie!

Tentokrát sme sa pozreli na to, ktoré zlatomoravecké ulice boli vlani na priestupky „najbohatšie“ . Podľa správy o činnosti mestskej polície sa v roku 2014 najviac priestupkov stalo na Župnej ulici, bolo ich až 145. Blokovou pokutou sa z toho riešilo až 134 priestupkov, za ktoré sa dokopy vyzbieralo 2 150 eur. Za Župnou ulicou ide vo veľmi tesnom závese námestie Andreja Hlinku, kde sa stalo 144 priestupkov. Z nich sa pokuta udelila v 130 prípadov v hodnote 2 050 eura. So 131 spáchanými priestupkami sa na tretie miesto dostala ulica Hviezdoslavova. Ani tu sa však neriešilo všetko pokutou. Previnilci na Hviezdoslavovej cvakali v 117 prípadoch, za čo sa vyzbieralo 1 815 eur.

V ostatných uliciach už šlo o malé počty, zväčša pod 20 priestupkov. Zaujímavosťou ešte je, že zo všetkých 672 priestupkov, ktoré u nás mestskí policajti zaevidovali v roku 2014, až 91 z nich spáchali návštevníci zo zahraničia, ktorí u nás celkovo nechali 1 360 eur.

Na fotke: Budova mestskej polície ZM

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM