Peter Klimant Kultúra

Pred nami je tretí júnový víkend: Niekoľko tipov, ako ho stráviť v Moravciach a okolí

Pred nami je víkend. Ak ešte nemáte pripravený program, tu sú naše tipy. Koncert, festival či tanečnú párty si môžete užiť aj priamo v meste a blízkom okolí.

Ilustračný obrázok k článku Pred nami je tretí júnový víkend: Niekoľko tipov, ako ho stráviť v Moravciach a okolí
Zdroj: Ivan Klbík

Slnečný rockový festival

17. jún od 16:00 hodiny, park Janka Kráľa, Zlaté Moravce

Festivalové obdobie nám už pomaly štartuje, teda minimálne v Zlatých Moravciach. Prvý hudobný fest tejto sezóny si v našom meste užijeme už v piatok 17. júna. Jeho názov je Slnečný rockový festival. Ako už z názvu vyplýva, pod slnkom nám bude hrať dobrá rocková muzika.

Koncert kapely Kvety

17. jún od 19:00 hodiny, Arizona klub, Zlaté Moravce

Milovníci hudby si môžu v piatok vychutnať koncert v našich končinách známej kapely Kvety. Zoskupenie vystúpi v Arizona klube v Zlatých Moravciach. Vstup je zdarma.

Kino Tekov

17. – 18. jún, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Fanúšikovia dobrého filmu si počas víkendu prídu v našom meste na svoje. Zlatomoravecké Kino Tekov ponúka viacero zaujímavých premietaní. Tešiť sa môžeme na rozprávku Hľadá sa Dory a film zo sveta prvotriednych kúzelníkov – Podfukári 2.

Back in time

17. jún večer, Oregon pub, Zlaté Moravce

Ďalšia zaujímavá tanečná párty. Tešiť sa môžeme na DJ Spirit a Johny Bee za mixom. Vstup do jedenástej hodiny večer je zadarmo.

Juniáles

18. jún o 19:00 hodine, amfiteáter, Hostie

Okrem majálesov sú na Slovensku stále viac populárne zábavy v rovnakom duchu aj počas mesiaca jún. Jeden z takýchto juniálesov sa v našom okolí uskutoční už počas tohto víkendu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM