Peter Klimant Kultúra

Parkom Janka Kráľa sa bude ozývať rocková muzika: Blíži sa prvý hudobný festival tejto sezóny

Fanúšikovia dobrej hudby, toto neprehliadnite. Zlaté Moravce už čoskoro zažijú prvý hudobný festival tejto sezóny. Pozrite si program.

Ilustračný obrázok k článku Parkom Janka Kráľa sa bude ozývať rocková muzika: Blíži sa prvý hudobný festival tejto sezóny
Zdroj: TASR

Festivalové obdobie nám už pomaly štartuje, teda minimálne v Zlatých Moravciach. Prvý hudobný fest tejto sezóny si v našom meste užijeme už v piatok 17. júna. Jeho názov je Slnečný rockový festival. Ako už z názvu vyplýva, pod slnkom nám bude hrať dobrá rocková muzika.

V poradí už siedmy ročník tohto festu štartuje o šestnástej hodine na nádvorí Mestského strediska kultúry a športu (MSKŠ) v parku Janka Kráľa. Festival organizuje MSKŠ, ktoré tento rok opäť pritiahlo kopec zaujímavých umelcov.

Medzi muzikantmi nebudú chýbať ani chalani z úspešnej zlatomoraveckej kapely Inside, ktorí vystúpia na záver festivalu o deviatej hodine večer. Okrem nich zahrajú i ďalší Zlatomoravčania – skupina Experts, no predvedú sa aj kapely pôvodom mimo nášho mesta.

Slnečný rockový festival 2016:

  • 16:00 – Apple jack
  • 17:00 – Experts
  • 18:00 – Na dosah
  • 19:30 – Sám sebou
  • 21:00 – Inside

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM