Peter Klimant Správy

Prečítajte si to ako prví: Poznáme meno ďalšieho záujemcu o primátorské kreslo v Moravciach, je to žena!

Po Michalovi Cimmermannovi ohlásil kandidatúru na post primátora Zlatých Moraviec ďalší záujemca. A je to žena. Pozrite si medzi prvými o koho ide.

Ilustračný obrázok k článku Prečítajte si to ako prví: Poznáme meno ďalšieho záujemcu o primátorské kreslo v Moravciach, je to žena!
Zdroj: TASR

Presne pred týždňom oficiálne ohlásil svoj záujem kandidovať na post primátora Zlatých Moraviec prvý záujemca. Je ním mestský poslanec Michal Cimmermann. Dnes už však nie je jediný, kto otvorene priznal, že ide do volieb. Druhou kandidátkou je mestská poslankyňa Klaudia Ivanovičová, ktorá pre náš portál potvrdila, že sa v apríli bude uchádzať o hlasy voličov.

„Na základe toho, že ma oslovilo množstvo ľudí, tak kandidujem ako nezávislá na post primátorky. Mesto mi je srdcom a je mi veľmi blízke. Je na ľuďoch, ja im dávam ponuku, pretože ľudia mňa oslovili. Mňa to vôbec nenapadlo, že by som šla za primátorku,“ povedala Ivanovičová, ktorá zároveň prezradila, že má podporu u viacerých známych mien nie len z mesta, ale i z celého požitavského regiónu.

Podľa jej vyjadrenia je jedným z hlavných problémov Zlatých Moraviec nezamestnanosť. „Na tom budem prvom stavať, aby ľudia mali robotu,“ povedala. Okrem toho by chcela podporovať výstavbu nájomných bytov či herných centier pre deti.

Kampaň plánuje viesť, podobne ako Cimmermann, na priamom kontakte s ľuďmi. Ako pre nás ďalej prezradila, financovať si ju bude z časti z vlastného, no pomocnú ruku jej podľa jej slov podajú i viacerí podporovatelia. „Mám kopu ľudí, ktorí mi sami ponúkli pomoc, že mi spravia nezištne to, nezištne hento. Sú to moji známi a kamaráti,“ dodala.

Foto: ilustračné

Môže vás zaujímať:

Moravce majú prvého oficiálneho kandidáta na primátora: O kreslo zabojuje Michal Cimmermann

Termín primátorských volieb je už známy: V TENTO deň si zvolíme novú hlavu Zlatých Moraviec

Klaudia Ivanovičová oficiálne potvrdila svoju kandidatúru
1
Galéria
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM