Peter Klimant Rôzne

Pozoruhodná skupina na facebooku: Pátrajú po najkrajších Zlatomoravčankách!

Na sociálnych sieťach fungujú rôzne skupiny týkajúce sa nášho mesta. Nás zaujala facebooková, ktorá vyzýva obyvateľky Zlatých Moraviec, aby sa pochválili sexi fotkami.

Ilustračný obrázok k článku Pozoruhodná skupina na facebooku: Pátrajú po najkrajších Zlatomoravčankách!
Zdroj: TASR

Facebook začínajú zaplavovať skupiny začínajúce sa slovami „Naše najkrajšie …" alebo „Naši najkrajší…“, ktoré vyzývajú obyvateľov rôznych slovenských miest, aby sa pochválili svojimi fotkami. Skupiny, ktoré majú koncentrovať tie najkrajšie obyvateľky, má už aj naše mesto.

Facebooková stránka s názvom Najkrajšie baby Zlate Moravce a okolie vznikla vyslovene len nedávno a už sa teší veľkej obľube. Prvá fotka sa tu objavila pred pár dňami, konkrétne 25. júla. Za ten čas stránka získala až 443 lajkov a stále pribúdajú ďalšie. Celé to funguje veľmi jednoducho. Adminka skupiny pridáva fotky Zlatomoravčaniek , ktoré jej ich samé posielajú. Tie sa potom zverejňujú bez mena.

Medzi fanúšikmi stránky o najkrajších Zlatomoravčankách pritom nájdete nielen mužov, ale aj viacero dám. Jednou z nich je aj Simona. „V našom meste je kopa pekných báb, tak prečo ich neukázať? Ja si to rada pozerám, vidím aspoň konkurenciu,“ priznala sa nám so smiechom.

Čítajte tiež:

Sociálne siete hýbu aj Moravcami: 3 zaujímavé skupiny na facebooku týkajúce sa nášho mesta

Kráska z Moraviec: Sexi Ivana zabojuje o atraktívny titul, pozrite si ju na FOTKÁCH

Muži v Moravciach len tak zvŕtali hlavami: Sexy krásky na ulici iba v bikinách! FOTO

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM