Peter Klimant Rôzne

Sociálne siete hýbu aj Moravcami: 3 zaujímavé skupiny na facebooku týkajúce sa nášho mesta

Každodennou súčasťou mnohých ľudí sa stali sociálne siete. V rámci nich hrá v našich končinách prím Facebook. Ľudia tam hľadajú informácie nielen o svojich známych, ale aj o tom, čo sa okolo nich deje. Zaostrili sme na zaujímavé skupiny v rámci nášho mesta, ktoré by vás mohli zaujímať.

Ilustračný obrázok k článku Sociálne siete hýbu aj Moravcami: 3 zaujímavé skupiny na facebooku týkajúce sa nášho mesta
Zdroj: Dnes24.sk

Autom ZM – BA a späť

Pre cestovateľov do Bratislavy môže byť celkom určite užitočná skupina Autom ZM – BA a späť. Ak hľadáte odvoz z alebo do hlavného mesta, môžete vyskúšať aj toto. Kliknúť sem by sa mohlo oplatiť aj v opačnom prípade, ak máte voľné miesta v aute a chcete ich zaplniť.

Hudobníci Zlaté Moravce a okolie

Skvelá skupina pre hudobníkov z nášho regiónu. Nemusíte však mať rovno kapelu či vedieť hrať na nejakom hudobnom nástroji, aby ste sa stali členom. Skupina obsahuje i kopec dôležitých informácií pre milovníkov dobrej hudby. Dozviete sa tu dôležité hudobné info, kde na nás v okolí čakajú ďalšie koncerty. Hudobníci si tu zas môžu nájsť nové vybavenie či člena kapely. A keď nič iné, tak tu nájdete i zopár odkazov na pesničky od lokálnych umelcov.

Zlaté Moravce – stop spaľovni!

Našu trojicu uzatvára početná skupina určená pre ľudí, ktorí nesúhlasia s vybudovaním fabriky na energetické zhodnocovanie plastov v Zlatých Moravciach. Ľudia sa tu dozvedia všetky najnovšie informácie o projekte, odkazy na zaujímavé články, správy o pripravovaných akciách, ktoré sa venujú tejto problematike i rôzne iné príbuzné témy.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM