Peter Klimant Rôzne

Osobnosti o obľúbených zákutiach v Moravciach: Kde rada trávi čas šéfka Mestského strediska kultúry a športu?

Mesto Zlaté Moravce má rozhodne veľa pekných zákutí. Obľúbené miesta v Moravciach majú aj známe tváre. V našom seriáli nás s nimi oboznámia. Tentoraz sme vyspovedali riaditeľku Mestského strediska kultúry a športu Simonu Holubovú.

Ilustračný obrázok k článku Osobnosti o obľúbených zákutiach v Moravciach: Kde rada trávi čas šéfka Mestského strediska kultúry a športu?

Každý Zlatomoravčan má rád niečo iné. Niekto uprednostňuje prechádzky mestom a niekto zas prírodou. K ľudom, ktorí dávajú prednosť čaru prírody, rozhodne patrí i riaditeľka MSKŠ Simona Holubová. „Nakoľko mám 2 malé deti, tak sa snažíme byť viac v prírode, čiže okolie Zlatých Moraviec,“ prezradila.

Okolie Zlatých Moraviec je však široký pojem, preto nám ďalej prezradila, že najradšej má prechádzky po Čiernej Doline, Majeri a Prílepských viniciach. „Toto sú miesta, kde rada chodím s mojou rodinou a tu relaxujeme, naberáme energiu a chodíme na hríby,“ povedala šéfka kultúry a športu.

Miesto, ktoré má pre ňu najväčšie kúzlo, paradoxne nie je v prírode. Nájdeme ho priamo v srdci nášho mesta. „Medzi moje top by som určite dala v zimných mesiacoch krásne vysvietené mesto a hlavne fontánu na námestí, pri ktorej každý rok nesmie chýbať fotka,“ dodala riaditeľka Holubová.

Čítajte tiež Známe tváre o obľúbených zákutiach: Primátor prezradil, ktoré miesto v Moravciach má najradšej a Osobnosti o obľúbených zákutiach: Ktoré miesta v Moravciach si zamiloval viceprimátor Škvarenina?

Foto: zlatemoravce.info

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM