Peter Klimant Rôzne

Farár požehnal motorky, sezóna môže začať: Motoklub Zubry prevetral mašiny na hromadnej jazde VIDEO

Zlatomoravecký Motoklub Zubry zahájil tohtoročnú sezónu vo veľkom štýle. Takmer sto motorkárov absolvovalo hromadnú jazdu po našom regióne. Ešte pred jej štartom im mašiny požehnal kňaz.

Ilustračný obrázok k článku Farár požehnal motorky, sezóna môže začať: Motoklub Zubry prevetral mašiny na hromadnej jazde VIDEO
Zdroj: Monika Friedlová

Motorkári zo zlatomoraveckého Motoklubu Zubry zahájili novú sezónu v sobotu hromadnou jazdou po cestách nášho regiónu. Otvorenia sezóny sa zúčastnila takmer stovka nadšencov dvoch kolies s motorom.

Ešte pred tým, ako vyrazili na cestu, im stroje posvätil kňaz Ľubomír Varga. Motorkári po požehnaní vyrazili smerom k neďalekej zubrej obore. Z Moraviec potom kolóna smerovala do Levíc, cez Vráble do Nitry a späť do Zlatých Moraviec.

„Prvýkrát som tu bola vlani. Vtedy som aj prvýkrát sedela na motorke, keď ma jeden motorkár zviezol na svojom chopri. Tento rok som sem prišla už na vlastnej motorke a z jazdy v kolóne som bola nadšená,“ povedala nám mladá účastníčka jazdy Monika.

Na otvorení sezóny nechýbala ani dávka kultúry. Po návrate kolóny do Motoklubu Zubry si prítomní mohli vypočuť, ako sa u motorkárov patrí, dávku rockovej muziky. Vystúpili tu kapely Inside, Freekies a Prvý Apríl.

Pozrite si výjazd zlatomoraveckých motorkárov v našej priloženej video a fotogalérii.

Môže vás zaujímať:

Motorkár z Moraviec: Sme ľudia ako ostatní a toto je jeden z našich najkrajších zvykov na ceste!

Štart hromadnej jazdy zlatomoraveckých motorkárov
1
Galéria
Hromadná jazda zlatomoraveckých motorkárov otvorila sezónu
14
Galéria
Zdroj: Monika Friedlová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM