Kristína Striešková Iné športy

Zumba maratón na počesť výročia

Vedeli ste, že Zumba s Kikou oslavuje tento rok svoje 2.výročie? Sláviť sa nebude nijak inak, ako poriadnym zumba maratónom so skvelou after párty..

Zumba s Kikou sa teší svojej veľkej priazni už druhý rok. Bodaj by nie, keď vás každá hodina zumby obohatí o neskutočné množstvo energie spojenej s tancom pri skvelej hudbe a dobrej nálade. Choreografie sa zameriavajú sa na svalové partie ako zadok, nohy, ruky, brucho a ten najdôležitejší sval tela,vaše srdce! Verte, že tanec Vás urobí šťastnými.

Takže kde toto všetko zažiť? [color=#990000]24. MAREC – športová hala Calex, na Továrenskej ulici.[/color] Harmonogram: 11.00 – 12.00 registrácia 12.00 – 15.00 maratón 15.00 – 15.30 tombola Cena maratónu:10 eur, v cene je zahrnutý maratón, tombola, voda, ovocie, after party Vstup na after party: 2 e Hosťovať bude aj skvelá zumbáčka LUCKA MÉRESOVÁ.

No a aký by to bol maratón bez skvelej after párty? Čakajú na vás kvetinky, skvelá hudba a tancujúce ženské telá. To všetko už od 21.00hod v Oregon pube. Do rytmu vám zahrá DJ ADAM.

Zumba_maraton
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM