Veronika Kalinová Futbal

Zmeny v mužstve ViOn-u: Štyria hráči pribudli, no piati káder opustili

S istými zmenami vstúpili v stredu do zimnej prípravy na jarnú časť corgoňligovej sezóny 2013/2014 aj futbalisti ViOn-u Zlaté Moravce. Hlavnému trénerovi Branislavovi Mrázovi sa na prvom tréningu hlásilo 20 hráčov. Počas zimnej prípravy niektorí hráči z kádru odišli, no pribudli aj nové mená.

Ilustračný obrázok k článku Zmeny v mužstve ViOn-u: Štyria hráči pribudli, no piati káder opustili
Zdroj: TASR

Futbalisti Zlatých Moraviec figurujú po jesennej časti najvyššej súťaže na ôsmom mieste, ale na tretí MFK Ružomberok strácajú len štyri body. ViOn odštartoval zimnú prípravu v osvedčených domácich podmienkach.

Ciele sú stanovené

„Máme naplánovaných osem prípravných zápasov. Káder je stabilizovaný, veľké zmeny neplánujeme. Naším cieľom je odohrať vyrovnanú sezónu jeseň/jar. Rozhodne však chceme skončiť v hornej polovici tabuľky,“ povedal tréner Mráz.

Toto sú noví hráči

Počas zimnej prestávky pribudli do kádra Zlatých Moraviec aj nové mená. Karol Pavelka prišiel z Karvinej, Márius Charizopulos zo Šale a dvojica Jerguš Prec a Matej Blaží z vlastného dorastu.

Opačným smerom z klubu putoval skúsený útočník Ľubomír Bernáth, ktorému skončil platný kontrakt. Navyše, hosťovanie vo ViOn-e sa skončilo pre Michala Obročníka, do bratislavského Slovana sa vrátili Róbert Vaniš a Patrik Sabo. Peter Chrappan sa rozhodol pre odchod do zahraničia.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM