Peter Klimant Futbal

Zmena na poste kormidelníka Moraviec: Branislav Mráz je opäť hlavným trénerom ViOn-u

Ladislav Totkovič sa na mieste hlavného trénera futbalového klubu FC ViOn dlho neohrial. Po piatych týždňoch sa do funkcie vracia staronový kormidelník Branislav Mráz.

Ilustračný obrázok k článku Zmena na poste kormidelníka Moraviec: Branislav Mráz je opäť hlavným trénerom ViOn-u
Zdroj: TASR

Branislav Mráz sa po piatich týždňoch vracia do funkcie hlavného trénera slovenského futbalového klubu FC ViOn Zlaté Moravce. Na poste nahradil Ladislava Totkoviča, ktorý viedol mužstvo počas doterajšej zimnej prípravy na jarnú časť Fortuna ligy 2014/2015. Spolu s Mrázom získal späť svoju funkciu aj asistent Martin Ondrejka. O zmenách v realizačnom tíme v sobotu informoval športový riaditeľ ViOn-u Milan Galaba.

Zlaté Moravce začali 12. januára zimnú prípravu s Totkovičom, ktorý na poste nečakane vystriedal dovtedajšieho hlavného kormidelníka Branislava Mráza. Ten sa mal stať jeho asistentom. Od piatka je však všetko inak.

„Vraciame sa k pôvodnému stavu z jesennej časti ligy. Je to rozhodnutie majiteľa a prezidenta klubu. Pán Mráz viedol mužstvo už aj v sobotňajšom prípravnom stretnutí s Karvinou,“ uviedol Milan Galaba.

Ako dopadol prípravný zápas s Karvinou sa dočítate TU.

Mráz prvýkrát zasadol na lavičku Zlatých Moraviec v máji 2013, predtým viedol v druhej lige Rimavskú Sobotu. ViOnu patrí po jeseni v tabuľke Fortuna ligy so ziskom 20 bodov desiata pozícia.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM