Peter Klimant Futbal

Zlatomoraveckých futbalistov čaká letná príprava: Schopnosti si preveria i na trávnikoch Slovinska

Futbalisti FC ViOn-u Zlaté Moravce sa počas leta poriadne zapotia. Pred začiatkom novej sezóny ich čaká séria prípravných zápasov, v rámci ktorej si zakopajú aj proti českému prvoligistovi a svoje schopnosti si preveria i na trávnikoch Slovinska.

Ilustračný obrázok k článku Zlatomoraveckých futbalistov čaká letná príprava: Schopnosti si preveria i na trávnikoch Slovinska
Zdroj: TASR

Fortunaligové Zlaté Moravce v uplynulej sezóne zvládli záchranárske práce a sezónu napokon dokončili na 10. priečke. Pred začiatkom novej sezóny si preveria svoje schopnosti v sérii prípravných zápasov. Tie už budú pod vedením nového trénera Milka Djurovskeho, ktorý nahradil Branislava Mráza.

Počas letnej prípravy majú Zlatomoravčania na pláne päť prípravných duelov a týždňové sústredenie, ktoré absolvujú v Slovinsku. Prípravu začínajú hráči v zostave brankár Kováč, Novota, hráči Orávik, Pintér, Tipurič, Cebara, Mance, De Souza, Majkič, Perišič či Tawamba. Podľa vedenia klubu sa počas leta bude káder určite obmieňať i o iné mená.

Program letnej prípravy ViOn Zlaté Moravce:

  • 20. júna, 16.00 h: FK Bošany – FC ViOn Zlaté Moravce
  • 21.– 28. júna: sústredenie v Slovinsku
  • 1. júla: FASTAV Zlín – FC ViOn Zlaté Moravce
  • 04. júla: FC ViOn Zlaté Moravce – FK DUSLO Šaľa
  • 08. júla: súper v riešení
  • 11. júla: súper v riešení

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM