Peter Klimant Hokej

Zlatomoravecké podniky sa pripravujú na hokejový ošiaľ: TAKTO si vychutnáme šampionát v centre mesta

Prenosy z hokejového šampionátu si Zlatomoravčania nenechajú ujsť ani tento rok. Vedia to aj prevádzkari v podnikoch v našom meste, ktorí mysleli na všetko. Zisťovali sme, čo pripravili pre fanúšikov, ktorí ich počas majstrovstiev navštívia.

Ilustračný obrázok k článku Zlatomoravecké podniky sa pripravujú na hokejový ošiaľ: TAKTO si vychutnáme šampionát v centre mesta
Zdroj: TASR

Zlatomoravčania hokej milujú, čo dokazujú každým rokom počas majstrovstiev sveta. Hokejové šialenstvo si budeme môcť i tento rok naplno vychutnať na mestskom amfiteátri, kde sa budú zápasy našich chlapcov premietať na veľkom plátne. Kopa ľudí však dáva prednosť fandeniu nášmu tímu z pohodlia domova alebo v niektorom zo zlatomoraveckých podnikov. Zisťovali sme preto, ako sú na šampionát pripravené prevádzky v centre mesta.

Na plátne aj obrazovkách

„Priame prenosy z MS v ľadovom hokeji budeme premietať na piatich LCD obrazovkách a taktiež na veľkoplošnej projekcii – plátne,“ povedali nám v podniku N.Y.C. Bowling Zlaté Moravce. Pokiaľ si však chcete byť istý, že sa vám ujde sedenie, mali by ste si podľa podniku pre istotu miesto rezervovať vopred.

Na hokejové majstrovstvá myslia aj v Pizzerii Župan, kde i tento rok sa bude dať sledovať hokej vo veľkom.„U nás je hokejová nálada vždy a každý zápas naši zákazníci môžu sledovať cez projektor na veľkom plátne,“ povedal Peter Šimon z Pizzerie Župan.

Priamo na námestí v Oregon pube sa bude hokej sledovať na veľkom plátne a pripravené sú aj dve telky. Kapacita návštevníkov pri plátne je podľa vedenia podniku 70 miest. Pri televízoroch bude voľných 50 flekov.

Hneď oproti Oregonu nájde hokejový fanúšik Hostinec u Mnícha, kde síce nebude premietať na veľkom plátne, hokej tu však uvidíte. „U nás sa budú sledovať Majstrovstvá sveta v hokeji 2015 na veľkých televízoroch,“ informuje podnik.

Silný zvuk

Silný zvukový zážitok pri sledovaní hokeja avizuje Quadraton club Zlaté Moravce. Premietať sa tam bude pred terasou.

„Bude to asi s najsilnejším zvukom v Zlatých Moravciach, teda za predpokladu, že nám to povolia. Pokiaľ nie, tak to bude tichšie,“ prezrádza vedenie klubu.

Štaitstiky dokazujú, že hokejové majstrovstvá si viac užíva mužská populácia. Pre mnohé ženy sú nasledujúce dni doslova nočnou morou. Dámy, máme pre vás pár tipov, ako prežiť hokej bez ujmy na zdraví :)

Kompletné spravodajstvo, tabuľky a výsledkový servis z MS v hokeji 2015

Známi Zlatomoravčania priznávajú, aj nás pohltí hokejová horúčka: Takto si vychutnáme zápasy!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM