Peter Klimant Rôzne

Zlatomoravčanky rozhodli o najsexi futbalistovi: Tu je reakcia idolu našich žien!

V ankete o najkrajšieho hráča z FC ViOn Zlaté Moravce sme síce medailu neodovzdávali, ale zlatomoravecké fanúšičky si svojich favoritov vybrali. Zaujímala nás aj reakcia víťaza. Dušanovi Djuričičovi (24) sme položili základnú otázku, ako sa cíti ako idol žien?

Ilustračný obrázok k článku Zlatomoravčanky rozhodli o najsexi futbalistovi: Tu je reakcia idolu našich žien!
Zdroj: Dnes24.sk

Zlatomoravčanky a zároveň aj futbalové fanúšičky sme v našej ankete oslovili s jedinou otázkou. Kto je podľa vás najkrajší futbalista a prečo? So zhodnými odpoveďami a dôvodmi, ako pekný úsmev a super postava si tento neoficiálny titul vyslúžil 24-ročný Dušan Djuričič, ktorý prišiel hrať do Moraviec až zo Srbska.

Na otázku, ako sa cíti takto ohodnotený, reagoval s neskrývaným nadšením. „Som veľmi potešený, že som bol práve ja vybraný spomedzi mojich spoluhráčov, určite ďakujem všetkým fanúšikom, vlastne dievčatám, ktoré mi odovzdali svoj hlas,“ prezradil svoje pocity najsexi futbalista.

Keďže Dušan hrá za ViOn len pár mesiacov, zaujímalo nás, či si už na naše mesto zvykol a či je tu spokojný? „Tu v Zlatých Moravciach sa cítim ako doma, je tu veľa dobrých ľudí, je tu o mňa výborne postarané či už z prostredia klubu alebo hotela, kde bývam. Zlaté Moravce sú veľmi pekným mestom, menším, čo mi vyhovuje,“ prezradil Dušan.

Nezabudli sme sa ho ani spýtať, ako dlho sa už vlastne futbalu venuje a čo ho motivuje? „Futbalu sa venujem od svojich ôsmich rokov, je to šport ktorým žijem denno denne. Milujem ho! Mojou motiváciou bol môj otec, ktorý bol výborný futbalistom, o to viac idem vpred, aby som dosiahol vo futbale viac ako on!“

Foto: FC ViOn

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM