Peter Klimant Kultúra

Zlatomoravčania, zapisujte si do kalendárov: 10 pekných akcií, na ktorých by ste nemali chýbať

Nepreseďte chladné jesenné večery doma. V Moravciach a okolí sa chystajú podujatia, ktoré by rozhodne nemali ujsť vašej pozornosti. Vybrali sme rovnú desiatku z nich.

Ilustračný obrázok k článku Zlatomoravčania, zapisujte si do kalendárov: 10 pekných akcií, na ktorých by ste nemali chýbať
Zdroj: Dnes24.sk

Dni sa rýchlo skracujú, slniečko sa nám skrýva za obzor už podvečer a o pár dní začneme odpočítavať posledný jesenný mesiac. Aj počas chladných a tmavých poobedí sa ale dajú zbierať zážitky. V Moravciach a okolí nebude v novembri o kultúru núdza. Pozrite sa už teraz, čo, kde a kedy…

Inside

6. november 2015, Zelená Žaba, Topoľčianky

Koncert známej zlatomoraveckej kapely Inside v Zelenej žabe v Topoľčiankach. Tešiť sa môžeme na poriadnu dávku kvalitnej rockovej hudby. Chalani zahrajú aj hity z ich posledného albumu v Tieni mesiaca.

Volejbalový turnaj o pohár mesta Zlaté Moravce

7. november 2015, ihriská zlatomoraveckých škol, Zlaté Moravce

Štvrtý ročník populárneho volejbalového turnaju, ktorého sa zúčastní celkovo 35 tímov zo Slovenska, Poľska a Čiech. Na záver nebude chýbať afterparty so živou hudbou. Turnaj začína ráno o ôsmej na Gymnáziu Janka Kráľa.

Človečina

8. november 2015 o 17:00 hodine, MSKŠ, Zlaté Moravce

Divadelné predstavenie Stanislava Štepku v podaní ZlatoMoraveckého Ochotníckeho Kolektívu. Hrajú: M. Zlatňanská, J. SKulová, B. Remenárová, B Horniak, P. Kereš.

Lordi

11. november 2015 o 19:00 hodine, MSKŠ, Zlaté Moravce

Škandalózna salónna divadelná komédia Lordi. Hrajú: Maroš Kramár, Peter Šimún, Jozef Vajda. Hra je o troch rozmarných lordoch, ktorí si rozdeľujú dámy a za sexuálne dobrodružstvá si udeľujú červené a čierne body, až jedného dňa…

Slepčianska 15-tka

14. november 2015 o 12:00 hodine, Slepčany

Už v poradí 19. ročník legendárneho bežeckého preteku, ktorý začína a končí v Slepčanoch. Beží sa po viacerých obciach nášho okresu po celkovej dĺžke 15 kilometrov.

Tradičné martinské hody

14. november 2015 o 20:00 hodine, Kultúrny dom Martin nad Žitavou

Aj tento rok si v obci Martin nad Žitavou pre nás pripravili tradičné martinské hody. Ide o tanečnú zábavu so živou hudbou, pri ktorej nebudú chýbať rozličné hodové špeciality.

Tancovačka

14. november 2015 o 20:00, kultúrny dom Chyzerovce

Občianske združenie ZMena pripravuje ľudovú tanečnú zábavu pod názvom Tancovačka v ZM. Do tanca bude hrať Podjavorská muzika. Zúčastnení budú mať možnosť sa naučiť základy ľudového tanca.

Cyklus prednášok o zdravom životnom štýle

18. november 2015 o 17:00 hodine, Denné centrum (klub dôchodcov) Zlaté Moravce

Občianske združenie Život a zdravie v spolupráci s Denným centrom Zlaté Moravce vás srdečne pozýva na 12. ročník cyklu prednášok o zdravom životnom štýle – program NEW START®. Pripravených bude viacero prednášok o zdravom životnom štýle, výžive a liečivých rastlinách.

Katarínska zábava

21. november 2015 o 20:00 hodine, kultúrny dom Čierne Kľačany

Tradičná slovenská Katarínska zábava. Nebude chýbať živá hudba v podobe Mareka Bednára a príde i tanečná skupina Embody.

Muzikantská zábava

28. november 2015, Veľká sále DKS v Topoľčiankach

Veľká muzikantská zábava v Topoľčiankach. Večer sa bude niesť v znamení dychovky. Hlavnou hviezdou večera bude Dychová hudba Podhrušovan, no prídu i ďalšie hosťujúce dychové zoskupenia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM