Peter Klimant Kultúra

Zlatomoravčania, užite si voľné dni poriadne: Víkendové podujatia, ktoré vám odporúčame zažiť

Blížiaci sa víkend so sebou prináša v Zlatých Moravciach a v okolí akcie rôzneho druhu. My vám prinášame niekoľko tipov na podujatia, ktoré odporúčame zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Zlatomoravčania, užite si voľné dni poriadne: Víkendové podujatia, ktoré vám odporúčame zažiť
Zdroj: Dnes24.sk

Svet podľa Tomáša Haverlíka part II.

13. novembra 2014 o 19:00 hod., Dom kultúry a služieb, Topoľčianky

Stretnutie s topoľčianskym rodákom, úspešným fotografom a grafikom Tomášom Haverlíkom. Po minuloročnom úspešnom stretnutí nám Tomáš tento krát predvedie obrovské možnosti úpravy fotografii v grafickom editore, tipy a triky na urýchlenie práce so získaným fotografickým materiálom, ako aj rôzne možnosti konečnej úpravy a ich analýzu.

Slepčianska 15-tka

14. novembra 2015 o 12:00 hodine, Slepčany

Už v poradí 19. ročník legendárneho bežeckého preteku, ktorý začína a končí v Slepčanoch. Beží sa po viacerých obciach nášho okresu po celkovej dĺžke 15 kilometrov.

Tradičné martinské hody

14. novembra 2015 o 20:00 hodine, Kultúrny dom Martin nad Žitavou

Aj tento rok si v obci Martin nad Žitavou pre nás pripravili tradičné martinské hody. Ide o tanečnú zábavu so živou hudbou, pri ktorej nebudú chýbať rozličné hodové špeciality.

Vozokanka – slávnostný koncert

14. novembra 2015 o 15:00 hodine, Kultúrny dom Veľké Vozokany

Niečo pre priaznivcov dychovej hudby. Známe dychovkové zoskupenie Vozokanka pripravuje špeciálny slávnostný koncert k vydaniu ich nového hudobného albumu. Okrem Vozokanky príde zúčastneným zahrať i hudobný hosť – dychová hudba Grinavanka.

Tancovačka

14. novembra 2015 o 20:00, kultúrny dom Chyzerovce

Občianske združenie ZMena pripravuje ľudovú tanečnú zábavu pod názvom Tancovačka v ZM. Do tanca bude hrať Podjavorská muzika. Zúčastnení budú mať možnosť sa naučiť základy ľudového tanca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM