Peter Klimant Hokej

Zlaté Moravce zažili peknú športovú akciu: Najmenší hokejisti si v turnaji zmerali svoje sily

V Zlatých Moravciach sa odohrala pekná športová akcia - turnaj v minihokeji, v ktorom si zmerali sily žiacke hokejové tímy. Ako sa darilo malým Zlatomoravčanom?

Ilustračný obrázok k článku Zlaté Moravce zažili peknú športovú akciu: Najmenší hokejisti si v turnaji zmerali svoje sily
Zdroj: Dnes24.sk

V nedeľu sa v zlatomoraveckom zimnom štadióne konal minihokejový turnaj pre žiakov tretieho a nižších ročníkov. Zorganizoval ho klub HC Zlaté Moravce za pomoci rodičov a priaznivcov hokeja. Okrem našich malých Zlatomoravčanov sa turnaja zúčastnili aj kluby MMHK Nitra, HK Iskra Partizánske a HK Lokomotíva Nové Zámky.

Víťazom turnaja sa stal tím MHK Nitra, za nimi nasledoval hokejový klub Iskra Partizánske, tretie miesto obsadil HK Lokomotíva Nové Zámky a štvrté miesto patrilo Zlatým Moravciam.

Nechýbalo ani ocenenie pre najlepšieho hráča z každého zúčastneného tímu v podobe novej hokejky. Domov si ju odniesli: Peter Valent z MHK Nitra, Tomáš Kodak z HK Iskra Partizánske, Vít Vadkerti z HK Lokomotíva Nové Zámky a Michal Minár z HC Zlaté Moravce. Ocenenia spoločne s organizátormi odovzdala primátorka Serafína Ostrihoňová s prednostkou Okresného úradu Zitou Koprdovou.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM