Správy

Zlaté Moravce sa spojili pre dobrú vec: Potravinová zbierka pomohla núdznym

Dobrí ľudia nevymizli. Dôkazom toho je úspešná potravinová zbierka, ktorá sa uskutočnila v Zlatých Moravciach.

Ilustračný obrázok k článku Zlaté Moravce sa spojili pre dobrú vec: Potravinová zbierka pomohla núdznym
Zdroj: Dnes24.sk

Koncom minulého roka, pred Vianočnými sviatkami, sa v Kostole bratov Tešiteľov v Zlatých Moravciach uskutočnila Potravinová zbierka, ktorú zorganizovali mladí veriaci spoločne s pracovníčkami Terénnej sociálnej práce.

Zbierka bola určená pre ľudí v núdzi. „Máme naozaj veľkú radosť, že sa s vami môžeme podeliť o skvelé výsledky zbierky. Vyzbieralo sa naozaj veľa potravín a hygienických potrieb na pomoc ľuďom v núdzi a sociálne slabým rodinám. Pobalilo sa 59 balíkov, ktoré sme vo voľnom čase rozniesli rodinám,“ informovali Zuzana Šútorová, terénna sociálna pracovníčka a Klaudia Antolová, terénna pracovníčka.

Ako ďalej povedali, tento výsledok by nedosiahli bez nadšenia a podpory mnohých ľudí, ktorí sa do zbierky aktívne zapojili ako dobrovoľníci alebo prispeli darovaním potravín a drogérie.

„Je naozaj skvelé vidieť, čo všetko dokážeme spoločne,“ uviedli.

Sme nesmierne hrdé na to, čo sa počas tohtoročnej Potravinovej zbierky spoločne podarilo dosiahnuť a pevne veríme, že v tejto tradícii budeme pokračovať aj v budúcnosti, pretože Potravinová zbierka má skutočne veľký význam – pomáha tam, kde je to najviac potrebné,“ povedali na záver a zároveň vyslovili poďakovanie pre všetkých, ktorí sa zapojili a pomohli.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM