Peter Klimant Futbal

Príprava ViOnu štartuje už čoskoro: Aké zápasy čakajú na našich futbalistov?

Zlatomoravecký futbalový klub FC ViOn už čoskoro odštartuje svoju zimnú prípravu na jarnú časť Fortuna ligy 2015/1016. Na vionistov čakajú viaceré zaujímavé prípravné zápasy. Zakopať si pôjdu aj do zahraničia.

Ilustračný obrázok k článku Príprava ViOnu štartuje už čoskoro: Aké zápasy čakajú na našich futbalistov?
Zdroj: TASR

Oficiálne zahájenie zimnej prípravy na jarnú časť Fortuna ligy 2015/1016 je po jeseni deviateho mužstva ligového pelotónu naplánované na štvrtok 14. januára. V pondelok síce začal tím pracovať, no v značne okliešťenom zložení a až postupne sa k nemu pripoja najmä zahraniční legionári.

„Dnes sme začali neoficiálnu časť prípravy len s domácimi hráčmi. Trénerom sú k dispozícii Pavol Kováč, Jozef Novota, Michal Pintér, Peter Orávik, Šimon Kupec, Patrik Kľačan, zo zahraničných hráčov je k dispozícii Josip Krznarič. Momentálny káder je doplnený siedmimi dorastencami s vlastnej akadémie. Na skúške je z Považskej Bystrice Janco. Čo sa týka ostatných hráčov, teda zahraničných, tí by sa mali hlásiť v priebehu stredy popoludní. Tawamba má letenku bukovanú na pondelok, takže v utorok by sme ho mali u nás privítať. Máme eminentný záujem o služby pravého obrancu Samateha, ktorý u nás pôsobil aj na začiatku jesennej časti súťaže,“ informoval Karol Škula, prezident FC ViOn.

Od 2. do 15. februára má ViOn naplánované sústredenie v Turecku. Generálku na jarnú časť Fortuna ligy absolvujú hráči FC ViOn proti druholigovému Zvolenu. Tréner Libor Fašiang sa oficiálne k začiatku prípravy vyjadrí vo štvrtok.

Program prípravný zápasov ViOn Zlaté Moravce:

  • 16. januára: dvojzápas ViOn Zlaté Moravce – Galanta, ViOn -Neded
  • 19. januára: ViOn – FK Pohronie Dolná Ždaňa
  • 23. januára: ViOn – Senec
  • 26. januára: ViOn – Trnava „B“
  • 30. januára: ViOn – Šaľa
  • 20. februára: ViOn – Zvolen
Začiatok zimnej prípravy futbalistov FC ViOn-u
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM