Adriana Blahová Rôzne

Zážitky, na aké sa nezabúda: Deti s vodníkom na rybačke

Deň detí oslávilo v nedeľu aj Arborétum Mlyňany, ako inak v prírode. Deti skákali vo vreciach, naháňala ich včela a chytali ryby. A to nie s hocikým. Pozrite si zábery...

Arborétum Mlyňany SAV si pre deti pripravilo pestrý program. Vystúpili detské folklórne súbory Vozokanček a Zlatňanka, kapela Malý priestor z Tesárskych Mlyňan, L.K. BAND z Vrábel a V.V. BAND z Veľkých Vozokán a hudobné pásmo žiakov ZUŠ Imricha Godina tiež z Vábel. Hasiči a policajti prišli deťom predstaviť svoje povolanie. Páčil sa im aj kúzelník Peter Šesták.

V krásnom prostredí Arboréta sa malým návštevníkom venovali animátori. Pripravili si pre ne rôzne hry. S vodníkom mohli chytať ryby, včela ich naháňala po lúke, s indiánom skákali vo vreciach, s Popoluškou preberali šošovicu a s šašom hádzali loptičky do terča. Deti si nechali pomaľovať tvár, aby zapadli do rozprávkového sve­ta.

K dispozícii boli i tvorivé dielne v priestoroch kaštiela. „Tam deti môžu predstaviť svoju kreatívnu činnosť, môžu sa hrať, môžu lepiť, skladať. Je tam materiál z Arboréta Mlyňany, takže môžu ho využívať v plnej miere,“**** vysvetľuje koordinátor podujatia, Katarína Fogadová.

Zážitky, na aké sa nezabúda: Deti s vodníkom na rybačke
1
Galéria
arboretum den deti
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM