Kultúra

Záver adventu v Zlatých Moravciach: Na aké podujatia sa môžeme tešiť?

Ak hľadáte inšpiráciu na najbližší víkend, potom vám môže pomôcť náš prehľad tipov na zaujímavé podujatia, ktoré budú v našom meste a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Záver adventu v Zlatých Moravciach: Na aké podujatia sa môžeme tešiť?
Zdroj: Ivan Klbík

Kino Tekov

17. – 18. december, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmová fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na dve filmové lahôdky – Inkarnácia, Rogue One: Star Wars.

Korčuľovanie pre verejnosť

17 – 18. december, Zimný štadión, Zlaté Moravce

Aj počas tohto víkendu bude zlatomoravecký zimný štadión otvorený pre verejnosť. Ak ste fanúšikom korčuľovania, môžete sa na zimák prísť vyblázniť v sobotu v časoch – 13:15 – 15:15 hod. a v nedeľu v časoch 14:15 – 16:15 hod.

Hostianske Vianoce

17. decembra o 15:00 hodine, pred domom u Martokánov, Hos­tie

V tento špeciálny vianočný deň sa môžeme tešiť tradície Hostianskych Vianoc spojené s koledami a vinšami, vianočné vystúpenie žiakov ZŠ Hostie, vianočná burza výrobkov detí ZŠ Hostie, chýbať nebude varený čaj, vianočné pečivo, varené víno a vianočný punč.

Folklórny súbor Inovec slávi narodeniny

18. december o 17:00 hodine, MSKŠ, Zlaté Moravce

Folklórny súbor Inovec zo Zlatých Moraviec slávi svoje 33. narodeniny. Pri tejto príležitosti sa u nás uskutoční ich koncert. Konať sa bude v nedeľu 18. decembra v priestoroch sály Mestského strediska kultúry a športu (MSKŠ) so začiatkom o 17:00 hodine. Vstupné je voľné.

Adventné nedele

18. december o 15:00 hodine, Námestie Andreja Hlinku, Zlaté Moravce

Obdobie adventu je v plnom prúde. Mesto Zlaté Moravce si k tomuto sviatočnému času pripravilo pre svojich občanov sériu zaujímavých kultúrnych podujatí. V nedeľu nás čaká vystúpenie zmiešaného speváckeho zboru Carmina Vocum.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM