Krimi

Zásah hasičov i polície: V Zlatých Moravciach horelo, škody sú vysoké

Počas víkendu mali hasiči i policajti v Zlatých Moravciach plné ruky práce. V našom meste totiž horelo. Podľa vyjadrenia polície šlo o úmyselné založenie požiaru.

Ilustračný obrázok k článku Zásah hasičov i polície: V Zlatých Moravciach horelo, škody sú vysoké
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Ako uviedla krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, v čase od 02:05 hod. do 02:30 hod dňa 02. októbra 2016 došlo v Zlatých Moravciach k poškodzovaniu cudzej veci – požiaru. Horel podnik Bašta, ktorý sa nachádza v blízkosti hlavnej autobusovej stanice.

" Ku skutku došlo tak, že doposiaľ neznámy páchateľ neoprávnene vnikol cez dvere z terasy do barovej časti do budovy Pohostinstva BAŠTA v Zlatých Moravciach, na ul. Sama Chalupku, kde doposiaľ presne nezisteným spôsobom, úmyselne založil požiar predmetného objektu," informovala Čuháková, podľa ktorej bola spôsobená škoda vo výške až 150 000 eur.

Ako ďalej uviedla, na mieste činu bola vykonaná obhliadka vyšetrovateľom odboru kriminálnej polície, ktorý prípad realizuje ako zločin poškodzovania cudzej veci . „Požiar bol uhasený príslušníkmi HaZZ Zlaté Moravce,“ dodala policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM