Kultúra

Začiatok augusta v znamení skvelých FILMOV: Čo si pripravilo kino v Moravciach?

Prázdniny sa prehupli do svojej druhej polovice, no v našom meste nuda nehrozí. Sledujte, aký program má pripravené miestne kino.

Ilustračný obrázok k článku Začiatok augusta v znamení skvelých FILMOV: Čo si pripravilo kino v Moravciach?
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Kino Tekov v Zlatých Moravciach láka aj v prvej polovici augusta. Pripravilo si bohatý program pre všetky vekové kategórie.

Pozrite si, na aké filmy láka počas úvodných týždňov mesiaca.

Hádkovci

3. august o 19.00

Skvelá komédia od tvorcov kinohitu Matky. Nech Hádkovci robia, čo robia, nikdy sa na ničom nezhodnú a každý z nich si nakoniec vždy myslí to svoje.

Čierny telefón

4. a 5 august o 19.00

Režisér S. Derrickson sa vrátil k svojim koreňom a v produkcii majstrov na filmovú hrôzu natočil hororový thriller. Telefón je odpojený. A zvoní.

Mimoni 2: Zloduch prichádza

5.-7. august o 17.00

Najžltšia a najúspešnejšia animovaná filmová séria sa vracia do kín vo svojom absolútne kľúčovom momente. Vo filme sa konečne dozvieme, ako sa Mimoni a superzloduch Gru nerozlučne spojili.

Bullet train

6.-8. august o 19.00

Brad Pitt po dlhšom čase opäť prichádza na plátna našich kín. Tentoraz je na čele skupiny nájomných vrahov, ktorí rôznymi spôsobmi pripravujú jeden druhého o život.

Prečítajte si tiež

Thor: Láska a hrom

9. a 10. august o 19.00

V novom príbehu Thor odchádza na zaslúžený odpočinok a pokúša sa nájsť vnútorný pokoj, ale nakoniec sa opäť musí vrátiť do akcie a naverbovať Valkýru, Korga a Jane Fosterovú, aby zabránili Gorrovi zlikvidovať všetkých bohov.

Párty Hárder: Summer massacre

11. a 12. august

Ďalšia najstrašnejšia párty v histórii filmu. V slovenských kinách tento rok pravdepodobne nič šialenejšie neuvidíte. Táto jazda vás bude ešte dlho bolieť.

Princezná rebelka

12. – 14. august o 17.00

Vtipný a pohodový animák pre celú rodinu, v ktorom sa hlavná hrdinka Mia prezlečie do šiat princeznej a tým sa začína jej bláznivá výprava za záchranou následníka trónu Ronalda.

Dievčatá z Dubaja

13. – 15. august o 19.00

Erotický film inšpirovaný skutočnými príbehmi dievčat zo Strednej a Východnej Európy. Film vás vezme do luxusného sveta plného drahých šiat, prepychových jácht, krásnych žien a hriešne bohatých mužov. Dubajská rozprávka tisíc a jednej noci má však aj svoju odvrátenú tvár.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie zaujímavé čítanie

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM