Futbal

Výsledky Miss Fortuna ligy: Titul prvej vicemiss získalo dievča ViOnu!

V popradskom Aquacity minulý týždeň vyvrcholil celosezónny projekt Miss Fortuna ligy 2018. Úspech zožala i Zuzana Lichá, zastupujúca zlatomoravecký ViOn.

Ilustračný obrázok k článku Výsledky Miss Fortuna ligy: Titul prvej vicemiss získalo dievča ViOnu!
Zdroj: fortunaliga.sk

V popradskom Aquacity vo štvrtok minulý týždeň vyvrcholil celosezónny projekt Miss Fortuna ligy 2018, najlepšie sa so všetkými výzvami popasovala Silvia Fialková reprezentujúca Zemplín Michalovce. Ako víťazku ju vyhlásila symbolicky ďalšia východniarka a čerstvá Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová.

„Určite som v kútiku duše cítila stres, hoci už mám zopár skúseností s podobnými súťažami. Napokon som to však predýchala a teraz sa už iba radujem,“ citovala „Sisu“ Fialkovú oficiálna tlačová Únia ligových klubov. Fialková je aktívnou a veľmi úspešnou body fitnesskou, no má za sebou aj futbalovú kariéru. Aj preto jej voľná disciplína – ekvilibristika s loptou nerobila problém. „S partnerom Markom Popovskim sme už takto vystupovali viackrát, takže som na to zvyknutá.“ Novú Miss Fortuna ligy dekorovala čestná predsedníčka poroty a riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Titul 1. vicemiss patrí Zuzane Lichej zastupujúcej ViOn Zlaté Moravce (na fotografii vpravo). Titul 2. vicemiss Fortuna ligy si odniesla reprezentantka FC Nitra Veronika Ferencziová a online fanúšikovskú anketu „Miss Fanúšik“ vyhrala Adriána Hazuchová z FK Senica.

Ako člen poroty sa na slávnostnom galavečeri predstavil bývalý reprezentant Slovenska Marek Sapara. „Pohľad na krásne baby, ktoré zároveň niečo dokážu aj s loptou, vždy poteší. Ja som veľmi rád, že sme vybrali Miss Fortuna ligy a všetci sme si spolu užili krásny večer. Všade vo svete sú podobné akcie bežným marketingovým nástrojom a je super, že niečo také už máme aj na Slovensku,“ pochvaľoval si vydarené podujatie účastník majstrovstiev sveta 2010.

„Projekt Miss Fortuna ligy bol veľmi zaujímavý z fanúšikovského pohľadu, a zároveň máme za sebou vydarený galavečer aj pre partnerov, ktorí nás počas celej sezóny podporujú a majú radi slovenský futbal,“ povedal prezident Únie ligových klubov Ivan Kozák, ktorý verí, že sa znova podarilo o niečo viac zvýšiť povedomie o slovenskej najvyššej súťaži. „Pred štyrmi rokmi, keď sme prišli ako nové vedenie do ÚLK, sme si dali za cieľ mať v každej sezóne nový a zaujímavý projekt. Od trofeje pre majstra, cez súboj zručností, sme sa dostali až k miss. Uvidíme, čo vymyslíme v novom ročníku a či bude miss aj pokračovať. V prvom rade chceme, aby fanúšikovia cítili, že robíme niečo práve pre nich."

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM