Kristína Striešková Kultúra

Vyhraj lístky na koncert DESMODU!

Kapela Desmod pôsobí na slovenskej hudobnej scéne už od roku 1996. To najlepšie z najlepšieho zahrajú pre svojich fanúšikov už 10. februára na otváracej párty a krste klubu v Novej Bani.

Nitrianska skupina Desmod, ktorú tvorí pätica hudobníkov, má už 16 rokov. Hudobný štýl kapely, ako aj personálne obsadenie sa menilo od heavy metalu cez crossover, punk až k súčasnému pop rocku. Na svojom konte majú 8 štúdiových albumov, dvakrát po sebe získali cenu popularity „Zlatý slávik“ a spevák skupiny Mario „Kuly“ Kollár sa stal dvakrát po sebe držiteľom ocenenia Osobnosť televíznej obrazovky, OTO. V tomto roku vystupujú na Slovensku, v Českej republike, aj v Anglicku s tým najlepším čo počas svojej existencie vytvorili. **No a práve 10. februára pokrstia svojím koncertom nový discobar HOŤAPO v Novej Bani. **

PODMIENKY SÚŤAŽE: Trvanie: od 2.2.2012 do 9.2.2012 Ak ste si správne prečítali predchádzajúci text nebude pre vás problém odpovedať na nasledujúcu súťažnú otázku a **traja z vás môžu získať lístky **na koncert tejto populárnej slovenskej kapely.

Súťažná otázka: Ako dlho pôsobí kapela Desmod na slovenskej hudobnej scéne?

Svoje odpovede spolu s menom, adresou a telefónnym číslom posielajte najneskôr do 9. februára do 12.00 hod, na adresu [blockquote]stri­eskova@global24­.sk[/blockquo­te] Vystúpenie najúspešnejšej a najhranejšej skupiny na Slovensku v súčasnosti- Desmod, si môžete naplno vychutnať na otváracej párty discobaru HOŤAPO v Novej Bani 10.2.2012 .

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM