Samospráva

Vodiči, pozor: V Zlatých Moravciach bude z časti uzavretá jedna cesta

V najbližších dňoch zažijeme v Zlatých Moravciach dopravné obmedzenia. Ktorej ulice sa týkajú?

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, pozor: V Zlatých Moravciach bude z časti uzavretá jedna cesta
Zdroj: TASR

Mesto Zlaté Moravce informovalo na svojom webe účastníkov cestnej premávky, obyvateľov ako aj návštevníkov mesta o termíne plánovanej uzávierky časti miestnej komunikácie.

Uzávierka sa týka cestnej komunikácie na Ulici Slovenskej armády v Zlatých Moravciach.

Dôvodom uzávierky je realizácie stavebných prác pri rekonštrukcii živičného krytu vozovky. Uzávierka bude prebiehať od 24.09.2019 do 27.09.2019 v čase od 07,00 hod. do 18,00 hod.

„Zmeny organizácie dopravy v oblasti pracovného miesta t. j. uzávierky a obchádzková trasa bude vyznačená prenosným dopravným značením DZ IS 26, vedená po miestnych komunikáciách ul. Dobšinského a ul. Odbojárov,“ informoval magistrát.

Ako ďalej uviedol, v prípade potreby, ako aj z dôvodu zachovania bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky, bude premávka usmerňovaná osobou v zmysle zákona.

„Z dôvodu týchto opatrení vyzývame všetkých účastníkov cestnej premávky, aby rešpektovali prenosné dopravné značenie ako aj prípadné usmerňovanie cestnej premávky osobami na to určenými a svojim zodpovedným správaním prispeli k zachovaniu bezpečnosti cestnej premávky,“ vyzýva samospráva.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM