Kristína Striešková Futbal

Vionisti si pripísali ďalšiu výhru

Aj keď sa do šatní po prvom polčase odchádzalo so smutnými hlavami, v druhej hracej polovici to naši reprezentanti maďarskému súperovi riadne natreli.

Vionisti si dnes na domácej umelej tráve poradili s maďarským prvoligistom aj napriek tomu, že po polčase prehrávali 0:1. V prípravných zápasoch si tak pripísali ďalšiu výhru.

FC ViOn Zlaté Moravce – Honvéd Budapešť 3:1 (0:1) Góly ViOnu: 70. Hruška, 80. Pavlovič, 84. Orávik Základná zostava ViOnu: Kuciak – Pilát (78. Farkaš), Majerník, Chren, Husár – Pavlovič – Orávik, Luhový, Hruška (88. Roman Pinter), Candrák – Hodek (78. Ondrejka)

Juraj Jarábek, tréner ViOnu:// „Vidno, že Honvéd patrí k špičke maďarskej ligy, bolo to cítiť najmä v prvom polčase, ktorý bol vyrovnaný. Gól sme dostali po našom nedôslednom bránení. V druhom dejstve sme však boli jednoznačne lepší, súpera sme prevalcovali najmä po kondičnej stránke. Posledných dvadsať minút úplne odišli a mohli sme streliť aj viac gólov. Naša umelá tráva je tvrdá a chlapci sa na nej ťažšie pohybujú, ale aj napriek tomu sme to dnes zvládli. Videli sme pekné akcie a pekné góly, z našej strany panuje spokojnosť. Na stopérskom poste nastúpil Martin Chren, ktorý v strede obrany hral aj na Myjave a už tam podal veľmi dobrý výkon. Sme radi, že sa tam chytá a že je alternatívou. Martin Husár hral veľmi dobre na poste ľavého obrancu. Defenzívu sme zaplátali a zatiaľ nám to vychádza. Martin Babic so svalovým zranením laboruje už druhý týždeň. Medzi maródov pribudol aj Ľubo Bernáth, ktorý prakticky ani nezačal trénovať a už je znova zranený."//

FC ViOn Foto: ilustračné

Vionisti si pripísali ďalšiu výhru
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM