Kristína Striešková Futbal

ViOn po nešťastnom štarte: Tvrdá makačka na tréningu!

Po nevydarenom úvode sezóny na trávniku MFK Ružomberok čaká na hráčov ViOn-u zápas s nováčikom v lige. Tréner Moraviec nenecháva nič na náhodu a svojim zverencom dáva na tréningoch poriadne zabrať.

Počas celého týždňa sa hráči FC Vion intenzívne pripravujú na blížiaci sa sobotňajší zápas v Myjave. //„V pondelok sme začali štartovacím tréningom. Išlo o prípravu na celotýždennú záťaž. Počas utorku sme sa sústredili hlavne na zlepšovanie štandardných herných situácií a na prácu s loptou,“ //hovorí o systéme tréningov asistent hlavného trénera Milan Ivanka.

Zranenia dočasne z tréningového cyklu vyradili viacerých hráčov. Milan Bortel sa postupne zotavuje z poranenia Hamstring-u. „Lukáš Kováč dostal v utorok voľno. Pravdepodobne má problém s nervom v nohe,čo sa prejavuje nepríjemnou bolesťou pri nadmernej záťaži. Do soboty by však mal byť v poriadku,“ hovorí asistent trénera Ivanka. Po zranení je aj Lukáš Janič, ktorý sa do prípravy zapojil počas týždňa.

Papierovo nový prvoligový tím Myjavy má vo svojom kádri skúsených hráčov. Svoju premiéru v Corgoň lige odohrali na ihrisku v Žiline. Zverenci trénera Jarábka mali možnosť preveriť zručnosť Spartaku počas uplynulého roka v Slovnaft Cup-e. „Prvý zápas na domácej pôde bude chcieť Myjava určite vyhrať,už v minulosti sa ukázala ako kvalitný súper. Mohli by sme ju však zdolať agresívnou a rýchlou hrou,“ hovorí o blížiacom sa zápase stredopoliar FC ViOn Adam Žilák.

Vizitka klubu Spartak Myjava: Rok založenia: 1920 Farby klubu: čierna, biela Štadión: kapacita 2709 miest Rozpočet klubu pre sezónu 2012/2013: 750 000,– € Tréner: Ladislav Hudec

Moravce24/Ján Suchodolinský

ViOn po nešťastnom štarte: Tvrdá makačka na tréningu!
1
Galéria
Vion_pred_zapasom_Myjava
14
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM