Veronika Kalinová Futbal

ViOn má za sebou dva turnaje: Výsledky našich futbalistov vás potešia...

Cez víkend sa ViOn Zlaté Moravce zúčastnil dvoch turnajov. Jeden sa konal v Nitre, druhý v Trnave. Naši futbalisti na oboch turnajoch zožali úspech a dosiahli výborné výsledky.

Ilustračný obrázok k článku ViOn má za sebou dva turnaje: Výsledky našich futbalistov vás potešia...
Zdroj: Webnoviny.sk

V Nitre sa konal Vianočný turnaj o Pohár primátora mesta, kde náš tím zdolal súperov a stal sa víťazom turnaja. Zlatomoravčania vo finále zvíťazili až po penaltovom rozstrele nad Sereďou 2:1. Tretí skončil výber ZsFZ po výhre nad Vrábľami 4:1.

Naši hráči získali aj vzácne tituly

Najlepším strelcom Vianočného turnaja sa stal Ľubomír Bernáth z ViOn-u so 7 gólmi. Za najlepšieho hráča vyhlásili Petra Mazana a do all stars tímu sa dostal náš úspešný brankár Martin Kuciak .

Úspech aj na Memoriáli Vlasta Opálku

ViOn sa zúčastnil aj na 17. ročníka Memoriálu Vlastimila Opálka. V tomto turnaji ViOn prehral len s domácou Trnavou a skončil na 2. mieste. V turnaji sa ViOn stretol so Skalicou, ktorú ViOn zdolal 4:1 (1:0).

Spartak Trnava zdolala Podbrezovú 11:6 (6:2), a tak sa vo finále stretol domáci Spartak s naším tímom. Zlatomoravčania však na Spartak nemali a prehrali 4:1 (1:1). Na treťom mieste skončila Skalica a na poslednom Podbrezová.

Martin Kuciak si z turnaja odniesol titul najlepšieho brankára Memoriálu Vlasta Opálku.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM