Veronika Kalinová Kultúra

Víkendujete v Moravciach? Máme pre vás tipy, ako zahnať nudu a zabaviť sa

Po pracovných či študijných dňoch prichádza zaslúžený čas oddychu a víkendového voľna. Pomôžeme vám vybrať si z možností v meste, ktorými zaženiete nudu.

Ilustračný obrázok k článku Víkendujete v Moravciach? Máme pre vás tipy, ako zahnať nudu a zabaviť sa
Zdroj: Dnes24.sk

Divadlo

V Divadelnej sále Mestského strediska kultúry a športu sa dnes na Valentína bude konať divadelné predstavenie Mandarínková izba. So začiatkom o 18-tej sa predstavia slávne herecké osobnosti ako Maroš Kramár, Zuzana Tlučková, Pavol Topoľský a Bibiana Ondrejková. Vstupné 10 eur.

Kino Tekov

  • česká komédia Donšajni je príbehom žien s tematikou lásky a sklamaní. Ak máte radi typický český humor, tento film vás určite nesklame a zaručene zabaví. V piatok o 17-teja v sobotu so začiatkom o 18-tej. Vstupné: 2,50
  • v nedeľu o 17-tej sa v kine môžete tešiť na animovanú komédiu Ja, zloduch 2. Silný príbeh roztomilých krpcov bás chytí za srdce. Vstupné: 2 eurá

Fašiangové zabíjačky

  • v sobotu sa bude v obci Skýcov konať tradičná zabíjačka na futbalovom ihrisku. Zabíjačka sa začne v ranných hodinách a zábijačkové špeciality by mali byť hotové po 12-tej hodine. Výrobky budú môcť návštevníci ochutnať a aj si ich zakúpiť. Zabíjať sa budú dve ošípané.
  • v sobotu sa bude zabíjačka konať aj v obci Sľažany v areáli obecného úradu. Zabíjačka sa začne o 9-tej hodine, výrobky by mali byť hotové na obed o 12-tej. Návštevníci budú mať na výber zo špecialít ako zabíjačková kaša, klobásy, podbradok, pečené mäso, pravá zabíjačková kapustnica.

Nebude chýbať ani domáci chlieb a varené víno.

Rocková zábava

V Topoľčiankach sa v sobotu chystá piate pokračovanie rockovej akcie Rock Show, ktorá bude tentokrát jedinečná svojím benefičným zameraním. V Zelenej žabe v neďalekých Topoľčiankach do tanca zahrajú kapely Prvý apríl, Keby niečo, Stressface a ako posledná v poradí sa o dobrú náladu postará kapela Inside. Každá z kapiel vystúpi hodinu, začiatok je o 20-tej hodine.

Vstupné na Rock Show bude symbolické 1 euro plus dobrovoľný príspevok pre zlatomoravský útulok. Pomôcť môžu návštevníci aj materiálne, a to tak, že môžu priniesť granule, obojky a iné veci pre pomoc útulku. Každá pomoc bude vítaná.

Šport

V sobotu sa odohrá prípravný zápas v minihokeji s HC Topoľčany. Začiatok zápasu je o 9-tej už tradične priestoroch ZŠ v Zlatých Moravciach.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM