Kultúra

Víkend začína už čoskoro: Na aké akcie sa môžeme v našom okolí tešiť?

Dva voľné dni sú predo dvermi. Ak stále neviete, ako tento voľný čas využiť, inšpirujte sa našim výberom...

Ilustračný obrázok k článku Víkend začína už čoskoro: Na aké akcie sa môžeme v našom okolí tešiť?
Zdroj: Dnes24.sk

Kino Tekov

11.–12. november, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na filmové lahôdky – Vražda v Orient exprese, Spievankovo a kráľovná Harmónia.

Ľadové korčuľovanie

11.–12. november, Zimný štadión, Zlaté Moravce

Zimný štadión Zlaté Moravce otvára aj tento víkend svoje brány. Pokiaľ máte záujem vytiahnuť korčule počas soboty, na korčuľovanie budete mať rovné dve hodiny. Zimák sa pre verejnosť otvára o dvanástej hodine a prístupný bude do 14:00 hodiny. V nedeľu 12. novembra dostanú korčuliari z radov verejnosti o trošku dlhší čas. Ľadová plocha bude pre ľudí prístupná od 14:00 hodiny a jazdiť sa bude dať do 16:15 hodiny.

Slávnostný dychový koncert

11. november, KD Skýcov

Pri príležitosti 70. výročia založenia dychovej hudby v dedinke Skýcove pripravuje hudobné zoskupenie Skýcovanka slávnostný koncert. Konať sa bude v sobotu 11. novembra 2017. Oficiálny program začína svätou omšou o 15.00 hodine v kostole Nanebovzatia Panny Márie v Skýcove a pokračuje koncertom v kultúrnom dome v Skýcove.

Tradičné ochotnícke divadlo

11. november, Čierne Kľačany

Šiesty ročník prezentačného a vzdelávacieho stretnutia ochotníkov sa uskutoční 10. a 11. novembra v Čiernych Kľačanoch v okrese Zlaté Moravce. Podujatie je súčasťou projektu, ktorého cieľom je prispieť k zachovávaniu a udržiavaniu tradície a existencie ochotníckych divadiel v nitrianskom regióne. Tradičné ochotnícke divadlo ponúkne počas dvoch dní päť divadelných predstavení a päť odborných diskusií.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM