Kultúra

Víkend v znamení zábavy: Podujatia, ktoré môžete zažiť v Moravciach a okolí

Ak hľadáte inšpiráciu na najbližší víkend, potom vám môže pomôcť náš prehľad tipov na zaujímavé podujatia, ktoré budú v našom meste a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Víkend v znamení zábavy: Podujatia, ktoré môžete zažiť v Moravciach a okolí
Zdroj: TASR

Back in time

7. október večer, Oregon, Zlaté Moravce

Niečo pre milovníkov hudby a tanca. Piatkový večer v Oregone opäť prinesie zaujímavý program. Tešiť sa môžeme na DJ Spirit, ktorý sa postará o drobrú záabavu.

Kino Tekov

8. – 9. október, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmová fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na dve filmové lahôdky – Kubo a kúzelný meč a Kiki – poďme na to!

Hokejbal

9. október, hokejbalové ihrisko Robotnícka, Zlaté Moravce

V nedeľu sa na pôde hokejbalového ihriska na Robotníckej ulici odohrajú zápasy druhého kola našej miestnej Zlatomoraveckej hokejbalovej ligy.

Výstava ovocia a zeleniny

Od 8. október, DKS, Topoľčianky

Začiatok jesene je obdobím rozličných výstav ovocí a zeleniny, ktoré si miestni záhradkári sami doma dopestujú počas roka. Takúto tradíciu majú aj v neďalekých Topoľčiankach. V dňoch 8. až 10. októbra 2016 sa tu uskutoční Výstava ovocia, zeleniny, kvetov a okrasných drevín. Konať sa bude vo veľkej sále DKS .

Mafiánky

9. október, kultúrny dom, Chyzerovce

Do Zlatých Moraviec zavíta Bernolákovské ochotnícke teátro. Predstavia sa u nás s komédiou Mafiánky. Hrať sa bude v kultúrnom dome v Chyzerovciach už túto nedeľu so začiatkom o 17:00 hodine.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM