Kultúra

Víkend v Zlatých Moravciach a okolí: Aké podujatia nás čakajú?

Ak hľadáte inšpiráciu na najbližší víkend, potom vám môže pomôcť náš prehľad tipov na zaujímavé podujatia, ktoré budú v našom meste a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Víkend v Zlatých Moravciach a okolí: Aké podujatia nás čakajú?
Zdroj: Dnes24.sk

Kino Tekov

22. – 23. október, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmová fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na dve filmové lahôdky – Bociany a Bezva ženská na krku.

Mesiac úcty k starším

22. októbra o 16:00 hodine, divadelná sála MSKŠ, Zlaté Moravce

Pri príležitosti Mesiaca úcty k starším organizuje naše mesto v spolupráci s Mestským strediskom kultúry a športu špeciálny kultúrny program. Programom bude sprevádzať heligonkárka Vlasta Mudríková a folklórny súbor Inovec.

Verejné korčuľovanie

23. – 24. október, zimný štadión, Zlaté Moravce

Zimný štadión na Továrenskej ulici v Zlatých Moravciach ponúka verejné korčuľovanie aj počas najbližších dní. V sobotu môže prísť verejnosť korčuľovať v časoch –11:00 – 12:00 a 12:15 – 14:00 hod. a v nedeľu v časoch – 14:00 – 16:15 hod.

Šarkaniáda

22. októbra o 14:00 hodine, a poli pri termálnom vrte, Obyce

Súčasťou jesene sú aj detské hry, medzi ktoré neodmysliteľne patrí aj výroba, maľovanie a púšťanie šarkanov. Lietajúcich papierových drakov si užijeme nad našimi hlavami v sobotu. V Obyciach sa bude konať veľká Šarkaniáda aj s opekačkou.

Detský lezecký festival

22. október o 9:00 hodine, Sokolovna na Štúrovej číslo 5, Zlaté Moravce

Poriadne netradičný festival v našom meste. Malí Zlatomoravčania nám ukážu ako poriadne vedia liezť. Nepôjde pritom o žiadne lezenie na nervy, ale profesionálne lezenie po lezeckej stene.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM