Kultúra

Víkend v Zlatých Moravciach a blízkom okolí: Aké podujatia náš čakajú?

Dva dni voľna sú už takmer tu. Pokiaľ rozmýšľate, ako ich využiť, nechajte si poradiť naším šikovným prehľadom akcií zo Zlatých Moraviec a okolia.

Ilustračný obrázok k článku Víkend v Zlatých Moravciach a blízkom okolí: Aké podujatia náš čakajú?
Zdroj: TASR

Tanečná párty

7. apríl večer, Oregon pub, Zlaté Moravce

Ak ste fanúšik diskotékovej zábavy, v piatok večer sa môžete tešiť na zaujímavú párty. Konať sa bude v Oregone. Hrať do tanca bude DJ Spirit.

Veľký konský deň

7. a 8. apríla, Národný žrebčín Topoľčianky

Veľký konský deň v Národnom žrebčíne Topoľčianky je u chovateľskej verejnosti veľmi obľúbenou udalosťou, žrebčín ho preto organizuje aj tento rok.Táto špecialita je určená pre všetkých milovníkov koní, pre ľudí, ktorí chcú kone kupovať či predávať, pre záujemcov o jazdecké, podkováčske a iné chovateľské potreby. Na svoje si prídu chovateľské združenia i stredné odborné školy a učilištia so zameraním na chov koní a jazdectvo.

Kino Tekov

8. –9. apríl, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na filmové lahôdky – ŠMOLKOVIA: ZABUDNUTÁ DEDINKA a MASARYK.

Beh Oslobodenia

8. apríl o 9:00 hodine, pred obecným úradom, Sľažany

Niečo pre fanúšikov športu. V sobotu sa bude v obci Sľažany konať známy beh oslobodenia. Ide o memoriálny beh, ktorý sa pravidelne konáva na počesť oslobodenia obce.

Futbal, Fortuna liga

9. apríl o 15:20 hodine, štadión FC ViOn Zlaté Moravce

Ak máte radi futbal, táto správa vás zrejme poteší. Ako informoval futbalový klub FC Spartak Trnava, zápas 26. kola futbalovej Fortuna ligy 2016/2017 Spartak Trnava – MŠK Žilina sa bude hrať v Zlatých Moravciach.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM