Kultúra

Víkend v našom meste a okolí: Pozrite si výber zaujímavých podujatí

Čo zaujímavé z kultúrneho života nášho mesta a regiónu prinesie tento víkend? Odpoveď nájdete v našom článku.

Ilustračný obrázok k článku Víkend v našom meste a okolí: Pozrite si výber zaujímavých podujatí
Zdroj: Ivan Klbík

Verejné zhromaždenie – Postavme sa za slušné Slovensko!

9. marec o 17:00 hodine, Nitra, Vráble

Zhromaždenia – Postavme sa za slušné Slovensko! sa budú konať aj v našom blízkom okolí, konkrétne v Nitre na Štefánikovej triede a vo Vrábloch na Čerešňovom námestí. Neseďte doma a príďte. Organizátori zhromaždenia požadujú: dôkladné a nezávislé vyšetrenie vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej za spoluúčasti medzinárodných vyšetrovateľov; novú dôveryhodnú vládu, ktorej súčasťou nebudú ľudia, u ktorých existujú podozrenia z korupcie a prepojenia na organizovaný zločin.

Kino Tekov

10. a 11. marec, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na filmové lahôdky – Leo Da Vinci: Misia Mona Lisa a Otcova Volga.

Divadelná jar v Slepčanoch

11. marec o 16:00 hodine, KD Slepčany

Milovníci divadla z nášho regiónu sa majú na čo tešiť. V dedine Slepčany sa počas najbližších mesiacov uskutoční séria divadelných predstavení pod názvom Divadelná jar v Slepčanoch. Jednotlivé divadelné predstavenia sa budú vždy konať v miestnom kultúrnom dome. Ako prví sa v nedeľu 11. marca 2018 prídu predstaviť ochotníci z obce Lúčnica nad Žitavou s komédiou, ktorá sa odohráva v priestoroch kasárni pod názvom Dobrý vojak Krákora.

Fortuna liga

9. marec o 14:00 hodine, štadión FC ViOn Zlaté Moravce

Priaznivci futbalu, cez víkend sa môžeme tešiť na zaujímavý duel, ktorý sa uskutoční v rámci našej najvyššej futbalovej súťaže. Futbalisti Moraviec si zmerajú sily s hráčmi Podbrezovej, s ktorou sa spoločne nachádzajú v skupine o udržanie sa.

Ľadové korčuľovanie

10. a 11. marec, Zimný štadión, Zlaté Moravce

Zimný štadión Zlaté Moravce otvára aj tento víkend svoje brány. V sobotu sa verejnosť môže vyblázniť od 13:15 do 15:15 hodiny. V nedeľu sa korčuľuje od 14:00 do 16:15 hodiny.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM