Kultúra

Víkend v Moravciach a blízkom okolí: PREHĽAD zaujímavých podujatí

Pracovný týždeň sa kráti a je najvyšší čas myslieť na to, ako vytrieskať čo najviac z vytúženého víkendu. Máme pár nápadov.

Ilustračný obrázok k článku Víkend v Moravciach a blízkom okolí: PREHĽAD zaujímavých podujatí
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Kino Tekov

14. a 15. júl, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na filmové lahôdky – Hotel Transylvánia 3: Strašidelná dovolenka a Mrakodrap.

Drezúrne preteky

13. – 15. júl, Národný žrebčín Topoľčianky

V Národnom žrebčíne v Topoľčiankach sa počas víkendu zídu slovenskí a zahraniční drezúrni jazdci. Na otvorených majstrovstvách Slovenskej republiky budú súťažiť od 13. do 15. júla. O majstrovské tituly budú zápoliť všetky vekové kategórie, od detí, cez mladších juniorov až po dospelých.

ZETOR 25 CUP

14. júl od 10:00 hodiny, Malá Lehota

Zápolenie približne tridsiatky strojov v piatich súťažných disciplínach, sprievodné akcie, ale aj kultúrny program ponúkne štvrtý ročník súťaže Zetor 25 Cup, ktorá sa v sobotu 14. júla uskutoční v obci Malá Lehota.

Lúčnica

15. júl o 17:30, amfiteáter, Zlaté Moravce

Milovníci folklóru sa môžu tešiť. Do Zlatých Moraviec zavíta v nedeľu svetoznámi umelecký súbor Lúčnica. Ich predskokanmi bude DFS Zlatňanka a FS Inovec.

Kultúrne leto Topoľčianky

8. júl o 17:00, Nádvorie kaštieľa Topoľčianky

Obec Topoľčianky si aj tento rok pripravila pre ľudí z blízka i ďaleka veľkú dávku kultúry, ktorá sa bude uvoľňovať postupne, počas celého leta. V nedeľu nás čaká vystúpenie s Duom Jamaha.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM