Peter Klimant Kultúra

Víkend klope na dvere, nudiť sa doma by bol hriech: 10 zaujímavých tipov na podujatia v Moravciach

Blížiaci sa víkend so sebou prináša v Zlatých Moravciach a okolíi akcie rôzneho druhu. My vám prinášame niekoľko tipov na podujatia, ktoré môžu osloviť aj vás.

Ilustračný obrázok k článku Víkend klope na dvere, nudiť sa doma by bol hriech: 10 zaujímavých tipov na podujatia v Moravciach
Zdroj: Dnes24.sk

8. narodeniny

27. novembra o 21:00 hodine, Quadraton club, Zlaté Moravce

Podnik Quadraton club oslavuje svoje ôsme narodeniny. Pri tejto príležitosti pripravuje veľkú akciu. Hrať bude CHRIS SU (HU) a METHLAB DJ (UK). Okrem nich prídu ďalší skvelí hudobníci.

Comercial shoot party

27. novembra večer, Oregon pub, Zlaté Moravce

Tanečná party bude počas piatka aj v podniku Oregon, Zlaté Moravce.. Hrať sa budú známe latino, disco a house hity. Vstupné sú dve eurá.

Futbalový zápas: FC ViOn Zlaté Moravce – Myjava

28. novembra o 17:00, štadión FC ViOn, Zlaté Moravce

Milovníci futbalu, toto nevynechajte. Zlatomoravecký futbalový klub FC ViOn odohrá majstrovský futbalový zápas 18. kola našej najvyššej futbalovej súťaže – Fortuna Liga 2015/2016 proti Myjave. Hrá sa na domácom trávniku ViOnu.

Country – folkový večer s Igor Moškom

28. novembra o 20:00 hodine, Zelená žaba Topoľčianky

Milovníci dobrej country a folkovej muziky si prídu v Topoľčiankach na svoje. V Zelenej žabe sa bude v sobotu konať zaujímavý hudobný večer. Vystúpi Igor Moško.

Muzikantská zábava

28. novembra, sála DKS Topoľčianky

Milovníci hudby a tanca si počas víkendu prídu v Topoľčiankach na svoje. Dychová hudba Podhrušovan, hosťujúce dychové hudby a Obec Topoľčianky pripravujú veľkú muzikantskú zábavu. Konať sa bude vo veľkej sále DKS v Topoľčiankach.

Katarínska zábava

28. novembra o 19:00 hodine, kultúrny dom Hosťovce

Katarínske zábavy sú v plnom prúde. Aj v neďalekých Hosťovciach si ju budete môcť vychutnať. Pozývajú vás na ňu Občianske združenie Hosťovce a Bar u Ďatla. Konať sa bude v miestnom kultúrnom dome. Vstupné je 13 eur.

Rozprávkový advent

28. novembra o 15:00 hodine, MSKŠ, Zlaté Moravce

Mestské stredisko kultúry a športu (MSKŠ) srdečne pozýva deti a ich rodičov na popoludnie plné čítaných rozprávok a spievania vianočných kolied do priestorov starej knižnice v MSKŠ.

Vianočné trhy

28. novembra od 13:00 hodine, pred zámkom Topoľčianky

Napriek tomu, že vianočné trhy si priamo v Zlatých Moravciach neužijeme ani tento rok, nemusíme zúfať. Atmosféru Vianoc budeme môcť načerpať na vianočných trhov v neďalekých Topoľčiankach. Tie sa konajú už túto sobotu pred topoľčianskym zámkom.

Hokejbal

29. novembra od 9:00 hodiny, hokejbalové ihrisko, Zlaté Moravce

Milovníci športu sa isto dobre zabavia pri pohľade na zápasy 11. kola Zlatomoraveckej hokejbalovej ligy. Na programe sú 4 duely. Prvý začína o deviatej a posledný o 13:30 hodine.

Deti na hokej

29. novembra o 10:00 hodine, zimný štadión Zlaté Moravce

Na zimnom štadióne v Zlatých Moravciach uskutoční náborový projekt Slovenského zväzu ľadéhového hokeja a miestneho klubu „DETI NA HOKEJ“.Hokejový Klub HC Zlaté Moravce a Slovenský zväz ľadového hokeja chcú prostredníctvom tohto projektu prilákať deti ku korčuľovaniu a ľadovému hokeju.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM