Adriana Blahová Rôzne

Video z Hope and chance: Spevák v ošiali liezol na strechu

Spevák skupiny Bačova fujara sa počas koncertu nechal uniesť a asi trikrát vyliezol na konštrukciu pódia až k jeho streche. Približne v päťmetrovej výške odspieval časť piesne a znova sa "vrátil na zem" bližšie k svojím fanúšikom.

Za touto veľkou myšlienkou stojí útle dievča, Diana Truchlíková. „Hope and chance je benefičná akcia zameraná na kastračný projekt pre psíkov aj mačky. Jednoducho chceme takto riešiť situáciu túlavých zvierat,“ vysvetľuje Diana.

Dobrú vec prišli podporiť napríklad Smola a Hrušky, Bačova fujara, DNA, ABSOLUT, StoiČostoi, Malý priestor, DJ Spirit, rapperi Suvereno a Kali.

Smola a Hrušky nám prezradili zopár zaujímavostí o pripravovanom albume. Ten aktuálny žne prevažne pozitívne hodnotenia. Je to letný dynamický a zábavný party album. „Pripravujeme nejaké nové piesne a klipy. Niečo je nahraté, ale myslím, že nové veci vyjdú až na jeseň,“ tvrdí frontman skupiny, Jozef Spoko Kramár. Kapela nechcela prezradiť veľa o pripravovanom albume. Podarilo sa nám z nich vytiahnuť aspoň niečo. „Klip k jednej piesni natáčame s dobrou českou speváčkou v Prahe. Je to na štýl Batmana a Robina, taký komiksový klip. Volá sa Vylížem,“ smeje sa frontman kapely.

Najbližší víkend majú chalani z kapely po dlhej dobe voľno. Prezradili, že dovolenkovať budú osve, pretože sami seba si počas roka užijú až-až. Oddychovať budú v Chorvátsku, Grécku či na Malte.

[color=#ff0000]­SÚVISIACE ČLÁNKY [link=http://www­.moravce24.sk/clan­ky?extend.139323_Fu­ture-disco-v-Hostiach:-Bosi,–zablateni-----a-spokojni!]Future disco v Hostiach: Bosí, zablatení … a spokojní![/link] [link=http://www­.moravce24.sk/clan­ky?extend.138855_VI­DEOREPORTAZ:-Moravce-si-uzili-velku-tanecnu-party!]VIDEORE­PORTÁŽ: Moravce si užili veľkú tanečnú párty![/link] [link=http://www­.moravce24.sk/clan­ky?extend.137740_Ja­ro-Slavik:-Popri-porne-som-urobil-koncert-Madonne!]Jaro Slávik: Popri porne som urobil koncert Madonne![/link]

Video: Ján Suchodolinský

Video z Hope and chance: Spevák v ošiali liezol na strechu
1
Galéria
hope and chance
24
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM