Veronika Kalinová Kultúra

Vianočný program v Zlatých Moravciach? Nebude síce bohatý, ale...

Tento rok budú sviatky pokoja v našom meste skromnejšie. Vianočný program nebude síce bohatý, ale predsa sa nejaké zaujímavé akcie nájdu. Pozostávať bude z príchodu Mikuláša na Námestie A. Hlinku a z Vianočného koncertu v Mestskom stredisku kultúry a športu.

Ilustračný obrázok k článku Vianočný program v Zlatých Moravciach? Nebude síce bohatý, ale...
Foto: Jaroslav Dodok

K Vianociam už neodmysliteľne patrí vianočný stromček. Ten sa slávnostne rozsvieti príchodom Mikuláša 6. decembra na Námestí A. Hlinku o 16-tej. Obľúbený Mikuláš, ktorý príde na parádnom koči s konským záprahom, sladko odmení tie deti, ktoré mu zarecitujú alebo zaspievajú pesničku.

Mikuláš do mesta zavíta až dvakrát

Do nášho mesta zavíta Mikuláš aj druhýkrát, a to 16. decembra so začiatkom o 15.30 hod. Deti sa budú môcť s Mikulášom odfotiť a bude pre ne prichystaný aj bohatý program, ako o tom informovalo Mestské stredisko kultúry a športu v Zlatých Moravciach. Najväčšou atrakciou bude príchod Vianočného kamiónu o 16-tej.

Vianočný galakoncert

„V rámci vianočného programu Mestské stredisko kultúry a športu zorganizoval Vianočný koncert, ktorý sa bude konať 18. decembra so začiatkom o 19-tej,“ informovalo mestské stredisko. Na galakoncerte slávnostne vystúpi hudobné trio La Gioa, ktoré prezentuje hudobný štýl spájajúci v sebe operu a populárnu hudbu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM