Peter Klimant Futbal

Veľký úspech zlatomoraveckých prípravkárov: Na turnaji v Hliníku to všetkým natreli

Malí zlatomoraveckí futbalisti sa na turnaji v Hliníku nad Hronom predviedli v tom najlepšom svetle. S prehľadom to natreli každému tímu a domov sa vrátili so zlatými medailami na krku.

Ilustračný obrázok k článku Veľký úspech zlatomoraveckých prípravkárov: Na turnaji v Hliníku to všetkým natreli
Zdroj: Dnes24.sk

Zlatomoravecký chlapci z prípravky U10 sa v sobotu zúčastnili na futbalovom turnaji v Hliníku nad Hronom. Okrem nich tu boli mužstvá z Banskej Štiavnice, Pohronia, Levíc, Senca a samozrejme domáci Hliník.

Každý jeden tím, ktorý sa postavil naším malým futbalistom do cesty bol porazený. Najtvrdšiu ranu uštedrili Leviciam v základnej skupine, ktorým strelili až sedem gólov. Zlatomoravčania sa dostali cez Senec až do finále, kde sa postavili proti domácemu Hliníku. Ten za stavu 3:1 nekompromisne zdolali. Za najlepšieho strelca turnaja bol vyhlásený Adam Chren, ktorý dal osem krásnych gólov. Taktiež sa stal i kráľom penált.

„Od prvého zápasu a až po finále podávali chlapci a dve dievčatá kvalitné výkony. Aj keď sa našli malé chybičky, veľmi ma teší, že dodržiavali všetky pokyny počas celého turnaja. Získali sme aj individuálne ocenenie, ktoré získal Adam Chren ako najlepší strelec turnaja,“ povedal Ján Barát, tréner malých ViOn-istov.

„Počas prestávok organizátori pripravili aj súťaže v presnosti streľby, v žonglovaní a kopaní jedenástok, túto súťaž sme takisto vyhrali, konkrétne ju vyhral opäť Adam Chren,“ dodal spokojný Barát.

Výsledky PFA:

Základná skupina:

  • PFA FC ViOn – B.Štiavnica 2:1
  • PFA FC ViOn – FK Pohronie 3:1
  • PFA FC ViOn – FK Levice 7:0

Semifinále:

  • PFA FC ViOn – ŠK Senec 2:0

Finále:

  • PFA FC ViOn – FK Hliník n.H. 3:1

Foto: Ján Štuller

Turnaj v Hliníku nad Hronom ovládli zlatomoraveckí prípravkári
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM