Peter Klimant Iné športy

Veľký úspech pre našich mladých športovcov: Moravce majú majstrov Slovenska v pozemnom hokeji!

Zlaté Moravce opäť raz zažiarili na mape športu Slovenska. Naši mladí pozemní hokejisti zavŕšili sezónu veľkým štýlom, stali sa novými majstrami Slovenska.

Ilustračný obrázok k článku Veľký úspech pre našich mladých športovcov: Moravce majú majstrov Slovenska v pozemnom hokeji!
Zdroj: Jakabová Zuzana

V nedeľu sa na Národnom štadióne P. Rosu v Rači odohralo posledné kolo pozemného hokeja kategórie do 12 rokov. Po dobrom výkone si zlatomoravecká U12-ka odniesla plný počet bodov a získala titul Majstra Slovenska.

Počas sezóny naši odohrali celkovo pätnásť zápasov, z toho jedenásť vyhrali, tri remizovali a jeden prehrali. „Táto sezóna sa mi páčila. Nemali sme cieľ vyhrať, ale zahrať si a užiť si zápasy. Ako kapitánka musím potvrdiť, že sme vydali zo seba všetko. Popri dobrej hre sme získali prvenstvo, z ktorého sa veľmi tešíme. Som hrdá na svoj tím,“ povedala kapitánka tímu Vanessa Čapová.

Mladí Zlatomoravčania si vybojovali titul Majstrov Slovenska v zložení: kapitánka Vanessa Čapová, brankár Patrik Hruška, Peter Hrušku, Tamara Laktišová, Richarda Laktiš, Natália Hrušková, Sebastián Klučiar, Romana Viglaská a Dávid Drienovský.

Podľa vyjadrenia klubu išlo o poslednú sezónu v tomto víťaznom zložení. „Táto výborná partia hrala v tomto zložení poslednýkrát, lebo budúcu sezónu niektoré deti prechádzajú do vyššej kategórie,“ uviedla Zuzana Jakabová z klubu KPH HOKO Zlaté Moravce, ktorá zároveň vyslovila poďakovanie a gratuláciu spomínaným hráčom a hráčkam k ich dosiahnutému úspechu.

Zlaté Moravce majú Majstrov Slovenska v pozemnom hokeji
2
Galéria
Zdroj: Jakabová Zuzana
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM