Veronika Kalinová Šport

Veľký turnaj vo futsale v našom meste: Moravce si zmerajú sily so 7 mužstvami

V mestskej športovej hale bývalého Calexu sa odohrá 3. ročník Zlatomoravského futsalového turnaja. V turnaji zabojuje 10 tímov nielen Moraviec, ale aj z okolitých miest.

Ilustračný obrázok k článku Veľký turnaj vo futsale v našom meste: Moravce si zmerajú sily so 7 mužstvami
Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu 11. januára Zlaté Moravce privítajú tímy z okolitých miest, s ktorými si zmerajú sily vo futsale. „Oproti minulému roku máme o niečo menej účastníkov z dôvodu veľkého poštu zápasov a s tým spojenej časovej náročnosti,“ povedal organizátor Michal Cimmermann.

Futsalový deň plný kvalitných výkonov

Sobotňajší turnaj sa odohrá medzi mužstvami A skupiny: Santos Nitra, Saints Zlaté Moravce, Benfica Zlaté Moravce, Atletico Levice, Sereď, a B skupiny: Bulldogs 95 Nitra, PSK Banská Bystrica, Mamut Banská Bystrica, Nealko Zlaté Moravce a Bombardéry Topoľčany.

„Turnaj sa začne v skorých ranných hodinách o 8:00 hod. a bude prebiehať celý deň,“ povedal na záver Cimmermann, ktorý zároveň pozývame všetkých, ktorí majú záujem vidieť kvalitné športové výkony.

Najlepší zlatomoravskí strelci

Po 5. kole zlatomoravskej futsalovej ligy predseda Michal Cimmermann zostavil tabuľku najlepších strelcov ligy. Na prvých troch miestach sa umestnili hráči s rovnakým počatom bodov (13) a sú to Patrik Kolárik z Atletica, René Víglaský z mužstva Saint a Peter Vnad z Benfica. S 10 bodmi na svojom konte skončil na 4. mieste Patrik Mikuš z Benfica a 5. a 6. miesto opäť s rovnakým počtom bodov patrí hráčom Tomášovi Bednárovi zo Saints a Tomášovi Búrymu z Ambassadors.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM