Rastislav Búgel Rôzne

Veľký gurmánsky festival sa blíži: Na Zoborských slávnostiach ochutnáte viac ako 50 druhov pív!

Záver októbra bude patriť všetkým gurmánom a milovníkom pôžitkov. V areáli výstaviska Agrokomplex budú mať zraz výrobcovia potravín a nápojov. Nielen o tom však bude gastrofestival Zoborské slávnosti!

Ilustračný obrázok k článku Veľký gurmánsky festival sa blíži: Na Zoborských slávnostiach ochutnáte viac ako 50 druhov pív!
Foto: Rastislav Búgel

V dňoch 24. – 27. 10. 2013 je programe veľký gurmánsky festival Zoborské slávnosti, ktorý sa bude konať v areáli výstaviska Agrokomplex Nitra. Na festivale sa predstaví množstvo firiem z oblasti výroby potravín- predovšetkým pivovary, liehovary, vinárske závody, mäsokombináty či mliekárne. Pripravená bude napríklad degustácia viac ako 50 druhov piva od dvadsiatich pivovarov!

„Našim cieľom je vytvoriť tradíciu gurmánskeho festivalu a týmto spôsobom podporovať slovenských producentov potravín,“ vyjadril sa spoluorganizátor podujatia Ľubomír Tongeľ.

Skvelá hudba aj atrakcie pre deti

Nielen o jedle a pití však budú blížiace sa Zoborské slávnosti. Na svoje si prídu aj milovníci dobrej hudby. V programe vystúpia viaceré pop/rockové kapely ako napríklad Alone, Sem a Tam, The Brazen Head či Everlong, skôr narodených môže zaujať dychová hudba Lapášanka.

Organizátori nezabúdajú ani na detských návštevníkov, pre ktorých budú nachystané skákacie hrady a súťaže o zaujímavé ceny.

Viac informácií o festivale, na ktorom sa očakáva dvojtisícová návštevnosť denne, nájdete na stránke www.zoborskeslavnosti.sk.

Zoborské slávnosti
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM