Veronika Kalinová Samospráva

Veľké sťahovanie sa nekoná: Problémy s nájmom Záhradníckych služieb sa vyriešili

Záhradníckym službám na začiatku roka vypršala výpovedná lehota z nájmu. Z priestorov sa však doteraz neodsťahovali a už ani nemusia. Priestory im totiž ostávajú.

Ilustračný obrázok k článku Veľké sťahovanie sa nekoná: Problémy s nájmom Záhradníckych služieb sa vyriešili
Zdroj: Dnes24.sk

Záhradníckym službám bola 1. októbra doručená výpoveď z nájmu, ktorú vypovedalo mesto Zlaté Moravce. Od tohto dátumu začala plynúť mestskému podniku trojmesačná výpovedná lehota. Tá vypršala 2. januára, avšak Záhradnícke služby do tohto dátumu priestory neuvoľnili.

Rozhodnutie bolo jednohlasné

„Na Mestský úrad som napísal žiadosť, aby primátor Peter Lednár prehodnotil výpoveď z nájmu,“ povedal Marián Tomajko, riaditeľ Záhradníckych služieb. 15. januára sa konalo zasadnutie mestského zastupiteľstva, kde sa rokovalo o nájme pre Záhradnícke služby. Všetci prítomní poslanci rokovali za to, aby priestory v budovách Domu služieb a TIK ostali v správe Záhradníckych služieb.

Riaditeľ verí v nový začiatok

Za záver Marián Tomajko s situácii okolo nájmu pre mestský podnik povedal: „Celá záležitosť sa napravila a ostávame fungovať v pôvodných priestoroch. Je to dobrý začiatok vzájomnej tolerancie na začiatku roku 2014.“

Foto: Anna Mondočková

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM