Kultúra

Veľká dávka kultúry počas adventu: Pozrite sa, čo si pre nás pripravilo mesto

Obdobie adventu štartuje už túto nedeľu. Mesto Zlaté Moravce si k tomuto sviatočnému času pripravilo pre svojich občanov sériu zaujímavých kultúrnych podujatí. Pozrite si kompletný program...

Ilustračný obrázok k článku Veľká dávka kultúry počas adventu: Pozrite sa, čo si pre nás pripravilo mesto
Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Zlaté Moravce si v spolupráci s Mestským strediskom kultúry a športu v Zlatých Moravciach pripravilo pre nás všetkých sériu kultúrnych podujatí pod názvom Adventné nedele.

Počas každej adventnej nedele, začínajúc už tento týždeň, sa môžeme tešiť na zaujímavý kultúrny program. Ten sa bude konať vždy na Námestí Andreja Hlinku so začiatkom o 15:00 hodine. V prípade nepriaznivého počasia sa program podľa organizátorov presunie do vestibulu Mestského strediska kultúry a športu.

27. novembra na námestí vystúpi DFS Zlatňanka a deti z MŠ Žitavské nábrežie, v nedeľu 4. decembra sa predstaví Základná umelecká škola Zlaté Moravce so svojim programom. 11. december bude v réžii viacerých základných škôl z nášho mesta. Na záverečnú adventnú nedeľu, 18. decembra, vystúpi náš známy spevácky zbor Carmina Vocum.

Počas každej nedele bude prebiehať aj slávnostné zapaľovanie novej adventnej sviete na adventnom venci na zlatomoraveckom námestí.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM